Poza tym samochód nie jest czerwony![]()
![]()
Poza tym samochód nie jest czerwony![]()
![]()
w takim nędznym samochodzie - nie, napewno to nie polityk. (nawet Roman Giertych - bo on ma Renatę),
Szybę z przodu - boczną - mozna przyciemnić - nie będzie widać kierowcy.
//mj
Juz mi przestało zależeć na czerwonym, ważne aby był jasny lub jaskrawyA poza tym ten ma takie ładne czerwone światełko
![]()
Canon G3 & Nikon D70
Jesli ktoś by jednak miał jakąs fajną fotke i chciał się zaprezetować w KSE - to chętnie zobaczeW razie czego wykorzystam te Astrę
A może zrobię lepszą :P Macie racje - chyba nie ma co sie bać dac takiego zdjecia, skoro samochód jak wiele takich, nawet kolor popularny, rejestracji nie widać, a twarz można wykasowac czy przyciemnić szyby
![]()
Canon G3 & Nikon D70
Dorobię mu czarne okulary - bedzie jak men in blekZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Canon G3 & Nikon D70
Kiedy najbliższy rajd?Zamieszczone przez alahari
już 10D
+ stary Canon 500N
trochę innych dodatków i kilka zabytków (Ami66, Kijew 19...)
Po takim zdjeciu? Po twarzy nie da sie rozpoznac osoby w tym aucie, numerow rejestracyjnych nie widac. Dawaj bez obawy - nie dajmy sie zwariowac bandzie antyterrorystycznych panikarzy zabraniajacych swobody fotografowaniaZamieszczone przez alahari
![]()
Astrę?? jakoś mi to krótko wygląda na Astrę.....Zamieszczone przez alahari
Jak by mi ktoś powiedział że masz migawkę szcelinową poziomą, to bym chyba mu uwierzył. A może poprostu dawno nie przyglądałem się Astrze?
już 10D
+ stary Canon 500N
trochę innych dodatków i kilka zabytków (Ami66, Kijew 19...)