Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Gwaryncyjne naprawy na Żytniej

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie Gwaryncyjne naprawy na Żytniej

Temat Żytniej wałkowany był na forum w tą i spowrotem. Jednak mimo tego, nie znalazłem jednej rzeczy, która mnie interesuje. Powoli zbliża się koniec gwarancji mojej 350D i póki ona się nie skończy zastanawiam się, czy nie skoczyć z nią do serwisu. Tak jak z samochodem po iluś tysiącach km trzeba pójść do serwisu, tak czy z aparatem tak samo? Co na Żytniej robią w ramach usług gwarancyjnych? Poprawili by mi AF(który mi się troszeczkę rozjechał), przedmuchali cały aparat? Dzięki za odpowiedzi!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

hmm a probowales do nich zadzwonic? czy wolisz wrozby z forum ;-)

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Takie rzeczy chodzą na forum o Żytniej, że boję się, że jak tam zadzwonie to odbierze taka wrzaskliwa babcia, która mnie powita takim słowem "czego?" a w słuchawce będę słyszałem chrupanie ciastka, które upiekła koleżanka z biurka obok Zadzwonić można(nie pomyślałem o tym wcześniej), ale wróżby też nie zaszkodzą
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

_Miro_
    Guest

Domyślnie HI, hi

A ty co babci nie masz, czy z natury żeczy lękliwy jesteś ?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Zależy do jakiej babci-sa miłe i nie miłe. Tutaj wyobraziłem sobie taką niemiłą-pewnie tę samą co mnie chciała pobić jak fotki na PiSie robiłem;p

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Takie rzeczy chodzą na forum o Żytniej, że boję się, że jak tam zadzwonie to odbierze taka wrzaskliwa babcia, która mnie powita takim słowem "czego?"
    Nie babcia, tylko pani z wąsem i nie wrzaskliwa tylko mamrocząca pod nosem

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Telefony na Żytniej odbiera pani o całkiem miłym głosie, dzwoniłem kilka razy
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Poprawili by mi AF(który mi się troszeczkę rozjechał), przedmuchali cały aparat? Dzięki za odpowiedzi!
    Jeśli ci się naprawdę rozjechał to idź w ramach naprawy gwarancyjnej, ale jeśli jest wszystko oki i nic aparatowi nie dolega to moja rada jest taka - nawet o tym nie myśl - to trochę żartobliwe (ale poparte przykładami z życia) że nie zmienia (naprawia) się tego co dobrze działa

A przedmuchać aparat możesz gruszką
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Lepsze wrogiem dobrego W najbliższych dniach będę dzwonił do serwisu i powiem wam kto odebrał. Dzięki!

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

A ja z Żytnią mam dobre wspomnienia. 3 razy oddawałem aparat - głównie czyszczenie itp, a ostatnim razem wymienili mi spust chociaż nawet o nim nie wspomniałem. Ale zgadzam się z tomaj_2 - nie naprawia się dobrego sprzętu.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów