Ależ ja się do nikogo nie przyczepiłem! Też lubię testy, ale jeden na 2 tygodnie wystarczyZamieszczone przez muflon
(poza tym się zastanawiam, czy to nie rzeczony autor testu nie pisał ostatnio na prfc, że nie lubi zmieniać obiektywów)
Ależ ja się do nikogo nie przyczepiłem! Też lubię testy, ale jeden na 2 tygodnie wystarczyZamieszczone przez muflon
(poza tym się zastanawiam, czy to nie rzeczony autor testu nie pisał ostatnio na prfc, że nie lubi zmieniać obiektywów)
Dlatego pozyczyl ich kilkanascie do testow by wybrac Ten Jedyny Ktorego Nie Bedzie ZmieniacZamieszczone przez sal
![]()
No są dość ciemne, mimo korekty flesza +2/3. Taki już urok pomairu światła w 300D - czasem się można załamać. Często mam wrażenie, że automatyka robi wszystko co się da, aby tylko nie naświetlić zdjęcia prawidłowo.
Rzeczony autor testu nienaiwdzi zmieniać obiektówów. Ale robi to czasem dla dobra nauki![]()
pozdrawiam
latat
a mnie się jeszcze jedna rzecz rzuciła w oczy - czy nie wydaje się wam, że na zjęciach robionych stałką - zwłaszcza w narożniku, widoczna jest spora mora (ale rymy :wink: ) ?
To znaczy wydaje mi się, że mora jest na każdym zdjęciu, ale w stałce w narożniku jest najmocniejsza![]()