Szkoda..szkoda.......... Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła..
[*][*]![]()
Szkoda..szkoda.......... Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła..
[*][*]![]()
EOS 7D | EF-S 10-22mm | EF 24-70mm f/2.8 L | EF 50mm f/1.4 | EF 70-200mm f/4 L
Jestem bardzo zaskoczony i zmartwiony, może zacytuję Hamingway'a "zatem nie pytaj komu bije dzwon, bo bije on Tobie"
['] [']
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Nazwisko znam ale tak samo jak Cichy nie kojarzyłem człowieka. I nie rozumiem co tu takie oburzenie odrazu ? Musze go znać by być "fajnym"?
No nie dziwcie się Cichemu.... przecie nie było obowiazku znania Marka Grechuty..... nie znał - to co? Moze teraz sie z nim zapozna - nic straconego. Ja też go nie znałem - znałem za to jego twórczość.... Grechuta umarł ale po to chyba pisał, aby tak na prawdę nie umrzec doputy, dopóki ludzie będa słuchac i nucić jego piosenki.... świeczka i lampionik
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Przepraszam,jeśli kogoś uraziłem, ale reakcje nieco przesadne na to, co napisałem. Jednak znam coś "Ważne są dni których jeszcze nie znamy" - ale nie wiedziałem, kto jest autorem tej piosenki. A o samym Grechucie w ostatnich latach nie było zbyt głośno.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ostatnio odchodzą od nas największe autorytety i gwiazdy... Zaskoczyła mnie ta wiadomość...[*]
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Przykra nowina
Jak dla mnie, nie znac Grechuty to tak jak nie wiedziec kim byl np. Niemen. Tym ktorzy mimo wszystko nie kojarza jego tworczosci, polecam kilka najbardziej kojarzacych mi sie osobiscie z nim utworow:
Będziesz moją Panią
Dni, których jeszcze nie znamy
Niepewność
Nie dokazuj
Korowód
Odszedł wspaniały człowiek, wielki artysta.... smutneWażne że przetrwa w tekstach..
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
To nie kwestia wieku... ja Grechute i jego teksty doskonale znam i lubie.
Kilka razy obily mi sie o uszy informacje o jego zdrowiu, wiec nie bylem az tak bardzo zaskoczony a zasmucony.
spotkałem kilka razy osobiście. szkoda wielka.