Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 90

Wątek: Plener 21.10.2006 - okolice Warszawy

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wlasnie o tym mowia i okolicach Kazimierza Dolnego...
    Jakas godzinka jazdy samochodem od Warszawy dobrym tempem, bo rano powinno byc pusto.
    a ja odradzam "dobre tempo" bo skutki moga byc tragiczne
    http://dziennik.pap.com.pl/index.htm...peszy=20082394

Domyślnie

no to do G.K. mam jakieś 3,5h
    do Dęblina dalej - trzeba jakiś nocleg uskutecznić piątek>sobota bo w jeden dzień ~800km nie chce mi sie robić :rolleyes:
    trzeba bedzie czegoś poszukać jak już znane będzie miejsce zbiórki
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Kiedy powrot planujecie - moze i ja bym sie wkoncu zmobilizowal
    5D + L

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Organizatorzy Mac i Stratus zamilkli, a tu się coraz mniej czasu robi. Termin powrotu też mnie interesuje, bo wieczorem mam niby jakieś wykłady (ale jestem w stanie bez bólu serca z nich zrezygnować ).

Cytat Zamieszczone przez Jac
    a ja odradzam "dobre tempo" bo skutki moga byc tragiczne
    http://dziennik.pap.com.pl/index.htm..._depeszy=20082 394
    Jak słyszę tekst gościa, który zasuwa setką w miejscu gdzie koleiny są porównywalne z wielkim kanionem, że nie chciał spowodować wypadku, to nóż mi się w kieszeni otwiera.
    Na Toruńskiej chyba nie ma dnia, żeby nie zdażyła się jakaś stłuczka. Ludzie chyba dostają tam małpiego rozumu.

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    Organizatorzy Mac ..... zamilkli,
    Mac się dzisiaj żeni :razz:

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Może i zamilkłem ale miałem ważne powody. Dziś byłem w Puławach i popatrzyłem sobie na możliwe miejsca pleneru w sobotę. Kazimierz jest oklepanym tematem ale zamek w Janowcu byłby ciekawym miejscem tyle, że to jednak 1.5 godziny od Wawy. Osobiście sugeruję zacząć od Góry Kalwarii a wracać drugą stroną i np. zatrzymac sie w okolicach Wilgi.
    Pst znam dwa niedrogie i przyzwoite hotele, w Nadarzynie Hotel Baron, jakieś 120 PLN albo Hotel w Instytucie Fizyki na Służewiu Towarowym 119 PLN, jak chcesz mogę sprawdzić dokładniej.
    Proponuję aby chętni na sobotni wypad potwierdzili swój udział tak abyśmy mogli zaplanować ilość samochodów do wyjazdu etc.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Potwierdzam

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Jeszcze raz spojrzę na plan i zaplanuję wypad, przynajmniej ramowo i poddam Wam do dyskusji.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Jeszcze raz spojrzę na plan i zaplanuję wypad, przynajmniej ramowo i poddam Wam do dyskusji.
    Byłoby miło:wink:
    5D + L

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Faktycznie czasu mało, a trzeba coś ruszyć w tej kwestii. Widzę Mac że odrobiłeś pracę domową
    Jeśli mogę zaproponować w rejonie Puław to potwierdzam Zamek Firlejów w Janowcu (po zachodniej stronie Wisły) oraz same Puławy (po wschodniej stronie Wisły) mogą być ciekawe w kolorach jesieni a dokładnie mam na mysli Zespół Pałacowo Parkowy Czartoryskich.
    Mogę też zaproponować podjechanie pod moją Alma Mater w Dęblinie i zobaczyć kilka samolotowych staroci stojących przed bramą bo na wejście do środka to może byc problem (ale spróbowac można).
    W okolicach Parchatki (po prawej stronie Wisły) liczne i głeboko wycięte wąwozy, ich gęstość dochodzi do 10 km/km.
    Polecam lekturę Puławy i okolice

Co do powrotu to ja muszę na wieczór w sobotę wrócić, a samochodem też dysponuję.
    Przewiduje też możliwość że nie będzie mnie wcale bo akurat w weekend mam rocznicę ślubu i tu nie chciałbym się wdawać w spory z lubą
    Ostatnio edytowane przez stratus ; 17-10-2006 o 19:21

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów