Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Paypal - od dziś przyjmowanie wpłat.

Domyślnie Paypal - od dziś przyjmowanie wpłat.

Witam,

Może niektórych z was zainteresuje informacja, że od dziś można przyjmować poprzez system Paypal wpłaty na rachunki w polskich bankach. Początkowo opcja ta miała być już dostępna we wrześniu, jednak nastąpił pewien poślizg. No, ale lepiej późno niż wcale ;-)

Pozdrawiam

Robert

Domyślnie

Hi,

Do 7 dni roboczych, dlugo, ale wazne ze jest ;-)

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

A Co To Jest Te Paypal??
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta
    A Co To Jest Te Paypal??
    http://www.di.com.pl/news/14925,PayP...lotowkach.html

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

A wlasnie jak juz o paypalu watek jest to zapytam o cos. Mianowicie jakim sposobem dodac do polskiego konta na paypalu karte kredytowa? W usa nei ma problemu bo jest verification number, ktory sie wpisuje podczas rejestracji karty i luz. U nas tez prosi o VN, ktorego nasze karty nie maja. Pisalem nawet do paypala ale czekam i czekam na odpowiedz... Moze ktos z Was wie jak to ugryzc?

pzdr,
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrek Zobacz posta
    A wlasnie jak juz o paypalu watek jest to zapytam o cos. Mianowicie jakim sposobem dodac do polskiego konta na paypalu karte kredytowa? W usa nei ma problemu bo jest verification number, ktory sie wpisuje podczas rejestracji karty i luz. U nas tez prosi o VN, ktorego nasze karty nie maja. Pisalem nawet do paypala ale czekam i czekam na odpowiedz... Moze ktos z Was wie jak to ugryzc?

pzdr,
    A nie są to trzy ostatnie cyfry "z drugiej strony" na pasku z podpisem? Ja swoją kartę podpinałem bez problemu - z opcją natychmiastowego potrącenia 1.5 euro w celu sprawdzenia poprawności i wiarygodności danych. Kwota jest zwracana przy pierwszej transakcji.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Ale już z eKartami np. mBanku mam problem bo zwykła kredytowa przechodzi bez problemu. Inteligo eKarta też tylko ten mBank...
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    A nie są to trzy ostatnie cyfry "z drugiej strony" na pasku z podpisem? Ja swoją kartę podpinałem bez problemu - z opcją natychmiastowego potrącenia 1.5 euro w celu sprawdzenia poprawności i wiarygodności danych. Kwota jest zwracana przy pierwszej transakcji.
    Z podpinaniem ekarty mbanku do Paypal nie ma najmniejszych problemów.
    Natomiast w przypadku tej karty, te 3 cyfry (CVV2) podawane są przez bank oddzielnie, nie są zamieszczane na odwrocie karty jak przy typowych kartach kredytowych.

Robert

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    no wlasnie chyba nie... zreszta ja nie mam na swoim mastercardzie zadnych cyferek na odwrocie i dlatego d... blada. Co innego na amerykanskiej. trzycyfrowa liczba jest jak byk na polu podpisu... Probowalem rozne ostatnie cyfry numeru karty, zera tez probowalem... i wszystko bez rezultatu...
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Zadzwon do banku
    ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów