Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Nowy firmware do 20D v.1.1

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kml
    chodzi mi oto że pewnie są różne wersje jedna lepsza a druga gorsza(nieoryginalna)
    Do 20D nie ma nieoryginalnej wersji softu. A najnowsza znajdziesz na http://web.canon.jp/Imaging/eos20d/e...irmware-e.html

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja chciałbym zassać oryginalny canonowski soft do D60
    Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Do 20D nie ma nieoryginalnej wersji softu. A najnowsza znajdziesz na http://web.canon.jp/Imaging/eos20d/e...irmware-e.html
    Vitez - tylko mi sie cos wydaje, czy nie bardzo doczytales? ;-)

Zeby nie off-topicowac ;-)
    http://www.canon.co.jp/Imaging/D60/D60_Firm-e.html

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Vitez - tylko mi sie cos wydaje, czy nie bardzo doczytales? ;-)
    Tak to jest jak sie leniuchy wpinaja w watek o innym temacie

Coś już napisał Awatar kml
    Miasto
    z księżyca

Domyślnie

kavoo, dzięki wielkie o ot mi chodziło
    a co do leniuchów to po co miałem zakłądać nowy topic ... zapytałem dostałem od kavoo, -a odpowiedz i wszyscy są happy :wink:

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a co do leniuchów to po co miałem zakłądać nowy topic ... zapytałem dostałem od kavoo, -a odpowiedz i wszyscy są happy :wink:
    A jaki widzisz problem w zalozeniu nowego topiku?
    Problem z niezalozeniem nowego topiku jest taki ze napisales wypowiedz nie na temat przez co zmyliles zapewne pare osob, w tym mnie.
    Z zalozeniem nowego tematu - nie ma zadnego problemu - forum zmiesci 8) , chyba ze sie wstydzisz .

Coś już napisał Awatar kml
    Miasto
    z księżyca

Domyślnie

czym zmyliłem ? tym że mam d60 a nie d20 ? temat jest prawie taki sam tylko niższy model dSLR-a
    Ale spoko Vitez, od dziś będę już grzeczny i jak coś to zakładam nowy topic 8)

A tak przy okazji

EOS D60 Firmware Version 1.0.4 resolves the following issues, which may occur in the RAW mode depending on shutter release timing:
    1. Thumbnail is black. *1
    2. Data is not written to CF card (or microdrive). *2
    *1 Only the thumbnail image is affected, there is no problem with the main image.
    *2 With EOS D60 cameras that have Firmware Version 1.0.0, 1.0.1 or 1.0.2 installed, in cases where data stored in the camera's buffer memory has not yet been written to the CF card or microdrive, that data will be written when the menu button is pressed, or when the shutter button is pressed halfway.

Pomoże mi ktoś w tłumaczeniu poprawek w tym sofcie ? bo z ENG jestem lewar :wink:
    ale z tego co widze to za dużo nie poprawili chyba że canon wprowadza poprawki do których sie nie przyznaje ...
    Wgrałem nowy sofcik i po prostu nie widze różnicy bo nie wiem gdzie jej szukać ...

samy
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich,
    mam takie pytanie: czy jeśli do d20 wrzucę nowy firmware to czy istnieje możliwość powrotu do wersji fabrycznej??
    pzdr

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samy
    Witam wszystkich,
    mam takie pytanie: czy jeśli do d20 wrzucę nowy firmware to czy istnieje możliwość powrotu do wersji fabrycznej??
    pzdr
    Teoretycznie tak... jesli posiadasz "instalke" wersji fabrycznej. A ze takiej instalki nie ma na stronie Canona to chyba musialabys serwis o to poprosic.
    Ale po co wracac do wersji fabrycznej? Nie ma do 20D "hakerskiego" firmware, nowy firmware oficjalny nic nie pusuje tylko naprawia... nie widze sensu w checi powrotu do starego firmware .

samy
    Guest

Domyślnie

dzięki, tak też mi się wydawało-lecz zanim podejmę ostateczną decyzję wolę wiedzieć co mnie czeka jak coś zrobię nie tak

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ...musialbys serwis o to poprosic.
    MusialAbys... nie wiedziec czemu straszny szowinizm u nas na forum panuje ;-)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów