Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

mk
    Guest

Domyślnie Odp: Laptop do zdjęć..

Cytat Zamieszczone przez cohontes Zobacz posta
    Nudny? Zresztą co ile system się system formatuje. Wirusami też się nie trzeba przejmować jeśli syfu nie ściagamy. To już takie urban legends z tym bsodami itd.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Co ile? Co 2-3 miesiące formatuje komputer, mimo tego, że nie ściągam syfu, używam jedynie przeglądarki, spotify, ps, lr, żadnej gry, żadnych innych programów... Po 2 - 3 miesiącach mam odczuwalny spadek wydajności komputera... Z godziny wywoływania rawów (około 1000 sztuk) schodzi mi do 3 godzin... Co lepsze po formacie znów wchodzę na godzinę wołania... Co lepsze szwagier ma macbooka i od początku jak zainstalował osx'a nie miał z nim problemów i chodzi tak samo jak na początku... Dziwne prawda? Może to ja nie umiem używać komputera...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez marcinstanczak Zobacz posta
    Co ile? Co 2-3 miesiące formatuje komputer, mimo tego, że nie ściągam syfu, używam jedynie przeglądarki, spotify, ps, lr, żadnej gry, żadnych innych programów... Po 2 - 3 miesiącach mam odczuwalny spadek wydajności komputera... Z godziny wywoływania rawów (około 1000 sztuk) schodzi mi do 3 godzin... Co lepsze po formacie znów wchodzę na godzinę wołania... Co lepsze szwagier ma macbooka i od początku jak zainstalował osx'a nie miał z nim problemów i chodzi tak samo jak na początku... Dziwne prawda? Może to ja nie umiem używać komputera...
    Na to wyglaąda .
    Argumenty o nudności lepiej pominąć
    ze względu na ładunek merytoryczny jaki zawierają .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez marcinstanczak Zobacz posta
    Może już czas na upgrade Windowsa 98 do czegoś współczesnego?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów