-
Dzięki za odpowiedzi! Pedro44 używek wolałbym nie brać pod uwagę bo mam złe doświadczenia z przeszłości, kiedyś kupiłem Della i zdechł po pół roku
Ten komp którego zasugerowałem wyświetla bardzo przyjemne dla oka kolory, nasycenie jest super i ostrość też. Posiada dwie karty graficzne, jedna zintegrowana a druga to gforce 315. W momencie kiedy przegląda się np neta komp korzysta ze zintegrowanej a kiedy wykonuje skomplikowane obliczenia przełącza na drugą. Bardzo sprytne rozwiązanie w celu dobrego zarządzania energią. Strideer Wiem, wiem że te matryce nie nadają się do profesjonalnej pracy ale jestem amatorem i nie korzystam z usług poligraficznych więc wiesz jak jest, po ewentualnej kalibracji będzie ok.
Stacjonarnego kompa nie chcę i z doświadczenia wiem, że matryca 15 cali do pracy lightroom to za mało, za mały obszar roboczy.
Ciekawe jak z wydajnością proponowanego kompa. Interesuje mnie jak się mają obecne procki i3,i5 do wcześniejszych pentium 4. Jak się ma np i5 2x2ghz do pentium 4 2x2ghz?
Uprawnienia umieszczania postów