dzięki, faktycznie
a może ktoś używa lub wie coś o NEC 2190UXp ?
dzięki, faktycznie
a może ktoś używa lub wie coś o NEC 2190UXp ?
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Mam, używam, bardzo fajny sprzęt, kupiłem chyba ostatni z dostępnych, p. Tomasz przebrał i generalnie b. zadowolony jestem ..
co do "złomów" to podejrzewam że dałoby się kupić używany - mój ma na liczniku ze 150 godzin więc w kategorii złom bym go nie traktował - tyle że nie chcę go sprzedawać- ale używam go tylko do obróbki a poza tym stoi w szafie bo normalnie na kanapie siedzę z laptopem więc nie generalizowałbym na temat używanych sprzętów bo można trafić na okazję..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
A przerabiał już ktoś wywalenie szyby ze zwykłego macbooka? Większe modele z niewiele wnoszącym dla zwykłego użytkownika zarostkiem "pro" ponoć zmieniaja sie w magiczną matową wersję właśnie przez wywalenie wspomnianej szyby i wymiany ramki wokół niej.
Swoją drogą jest ogromna grupa fotografów zawodowych którzy obrabiają zdjęcia wyłącznie na laptopach... i nie zauważyłem żeby nie dawali rady.
Czyli jednak da się czy nie?![]()
Roger | Ślubnie i nieślubnie
Nie da się. Proponuję obrobić trochę zdjęć a potem porównać je na normalnym monitorze. Pod pojęciem obrobić oczywiście mam na myśli korektę balansu bieli, grzebanie w poziomach itp czynności wykraczające poza kadrowanie i jasność.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ad1. Rynek wtórny to z reguły złom, gdyż dobrych monitorów się*nie sprzedaje bez powodu.
Ad2.
Ad3. Jest.
Ad4.![]()
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 10-08-2010 o 20:44 Powód: Automerged Doublepost