Będzie OK, jeśli każdy taki "kwiatek" będę zgłaszał moderatorowi? Denerwuje mnie to tak, jak pisanie SAMYMI WIELKIMI...
Drodzy AppleFani - nie umicie sobie klawiatury skonfigurować? Nie jest to najlepsza reklama dla Waszych zabawek...
zdRAWki
Będzie OK, jeśli każdy taki "kwiatek" będę zgłaszał moderatorowi? Denerwuje mnie to tak, jak pisanie SAMYMI WIELKIMI...
Drodzy AppleFani - nie umicie sobie klawiatury skonfigurować? Nie jest to najlepsza reklama dla Waszych zabawek...
zdRAWki
zdRAWki
Toś się doszukał jednej gwiazdki w moich postach. Mnie denerwuje użycie słowa "umicie" zamiast "umiecie " i jakoś nie pytam czy zgłaszać takie kwiatki moderatorowi. Ale jak masz taką potrzebę to proszę bardzo.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...