Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Naprawdę*nie
    Będzie OK, jeśli każdy taki "kwiatek" będę zgłaszał moderatorowi? Denerwuje mnie to tak, jak pisanie SAMYMI WIELKIMI...
    Drodzy AppleFani - nie umicie sobie klawiatury skonfigurować? Nie jest to najlepsza reklama dla Waszych zabawek...
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Będzie OK, jeśli każdy taki "kwiatek" będę zgłaszał moderatorowi? Denerwuje mnie to tak, jak pisanie SAMYMI WIELKIMI...
    Drodzy AppleFani - nie umicie sobie klawiatury skonfigurować? Nie jest to najlepsza reklama dla Waszych zabawek...
    zdRAWki
    +1

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    zdRAWki
    Toś się doszukał jednej gwiazdki w moich postach. Mnie denerwuje użycie słowa "umicie" zamiast "umiecie " i jakoś nie pytam czy zgłaszać takie kwiatki moderatorowi. Ale jak masz taką potrzebę to proszę bardzo.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Uprawnienia umieszczania postów