Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
Kruchość? W MBP?
Ja nie niszczę sprzętu - fakt... ale skoro tak to dlaczego inne laptopy, które miałem służbowe i prywatne (PC) wyglądają znacznie gorzej niż mój MBP?
Mnie nie przekonasz, że MBP jest "kruchy" - i pewnie innych, którzy użytkują ten sprzęt też nie.
OK, ale ja nie napisałem że inne laptopy sa mniej kruche 90% laptopów na rynku jest jeszcze gorsza, to fakt. Ale tylko chce odeprzeć zarzut że ThinkPad jest gorszy jakościowo od MBP. Tutaj się nie zgodzę i tyle.

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
Brack trackpointa?
Kwestia przyzwyczajenia... Ja po kilku dniach nie chcę już słyszeć o tym wynalazku
Ale najważniejsze jest to, że skoro lap ma służyć do pracy to trzeba kupić taki jaki będzie nam pasował pod łapki :-D I tyle... Ja po przesiadce nie wyobrażam sobie powrotu do PC... żeby jeszcze tego służbowego zamienili na MBP
Może i kwestia przyzwyczajenia. Ja TouchPada mam w biosie wyłączonego. Myszke zewnętrzną mam, ale poza pracami gdzie bez myszki się nie da (a wtedy i z TouchPadem się nie da - np. Photoshop) to w sumie widzę, że szybciej i częściej wychodzi mi używanie TrackPointa. No i nie trzeba latać ręką w każdą stronę jak na TouchPadzie.

Aha, zaznaczam że mówię tylko o TrackPointcie z ThinkPadów. Np. w Fujitsu-Siemens te TrackPointy są mega słabe i już wolałem używać TouchPada.