Moja małżonka ma Asusa i nie wiem jak w tych lepszych ale u niej jest tragedia. Odradzam jeśli kryterium jest wyświetlacz.
Moja małżonka ma Asusa i nie wiem jak w tych lepszych ale u niej jest tragedia. Odradzam jeśli kryterium jest wyświetlacz.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Trzeci tydzień siedzę w tym temacie, czytam opinie i poważnie przegrzany to jest mój musk... polećcie coś, ładnie proszę, bo skończę w kaftanie, a sprzętu nowego potrzebuję na wczoraj... :/
Always look on the bright side of life...
Poszukaj coś Della albo Sony - mogę polecić tylko to co mam lub używam.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A jak u Della wygląda sprawa kolorów?
Na moim jest bardzo przyzwoicie /*, ale mój już ma 3 lata - ie wiem jak w obecnych.
/* - obrabiam na nim czasem zdjęcia i wynik jest bardzo pozytywny w odniesieniu do monitora kalibrowanego.
Kapitan Wagner
a który masz model? i z jakimi parametrami?
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Jak dla mnie laptopa nie ma co wybierać pod kątem matrycy bo poza tym co ma cichy i macbook'iem to wątpię że coś znajdziesz w jakieś rozsądnej cenie. Ja się dzisiaj wyleczyłem z laptopa do zdjęć.(postanowiłem reanimować swojego do stanu używalności i złożyć dodatkowo blaszaka - za te same pieniądze które chciałem wydać na laptopa).
Swego czasu rozważałem:
MSI GT660R (matryca o dużej rozdzielczość)
Lenovo Y570
Dell XPS L502x
W domu będzie do tego dodatkowy monitor, natomiast w rozjazdach będzie musiał starczyć ten laptopowy. Niech więc będzie w miarę możliwości dobry..
A może napisz ile chcesz na niego wydać ? To nieco ułatwi