nie taki nowy, na rynku jest już jakiś czas. biznesowe spotkania nerwowe to i można urwać...![]()
nie taki nowy, na rynku jest już jakiś czas. biznesowe spotkania nerwowe to i można urwać...![]()
Always look on the bright side of life...
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
wkrótce mam nadzieję osiedlić się gdzieś na stałe to może wreszcie dorobię się zewnętrznego monitora :P póki co z komputera jestem (odpukać puk puk puk) bardzo zadowolona, jest wydajny, śmiga jak zły![]()
Always look on the bright side of life...
Czy ktoś z Was miał do czynienia z matrycą Full HD montowaną w laptopach Dell Latitude serii E5520? Jestem zainteresowany tym sprzętem, a nie mogę znaleźć nic na temat tego ekranu.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Są na rynku jakieś nowe laptopy z wyjściem DVI ?
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
A jest ktoś może coś w stanie powiedzieć na temat macbook pro a1226 c2d 2,4 4gbram gf 8600gt VS LR3 i Photoshop CS5 ?
5D, 15-30 3.5-4.5, 28 1.8, 50 1.4, 85 1.8, 180 2.8
Raczej już leciwy sprzęt sprzed 4 lat. Malo pamieci, a do tego tylko Core 2Duo.
No wiem ale mam też lapka na windowsie z 2x2,5, 4gb, gf 9600gt i generalnie niewiele mu brakuje zeby np z lr3 dawac rade (problem jest dopiero w momencie wiekszej ilosci korekt lokalnych itp) a tego mbp moge miec od znajomego za grosze wiec sie zastanawiam czy aby przypadkiem nie radziłby sobie lepiej a sprawdzić nie mogę bo znajomy musiałby go z zagr. przysyłać i nie chcę mu zawracać pupy.
5D, 15-30 3.5-4.5, 28 1.8, 50 1.4, 85 1.8, 180 2.8
ja mam 2.2 i 4gb
przy lr4 grzeje się jak dzik, podobnie jak przy PS jak sporo warstw i zdjęć na raz jest otwarte
poza tym do amatorskiej obróbki to ok sprzęt
jeżeli szukasz czegoś, co realistycznie odda kolory to raczej nie polecam
niewątpliwą zaletą jest bardzo dokładny i funkcjonalny touchpad