Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Ryzykowne stwierdzenie.

Coś mi się kojarzy z niejakim Gatesem Billem i 640KB pamięci tudzież Internetem.
    Być może. W praktyce 15" hi-res daje większą przestrzeń roboczą, nie mówiąc już o 17", czy jeszcze większych monitorach, z mniejszą rozdzielczością. Co mi po tym, że zdjęcia będą w 220 ppi, skoro wszystkie tabelki menu będą*tak wielkie, że przyjemność z pracy pójdzie w las. To ma przestrzeń roboczą zwykłego 1440x900, a do tego głównie uderzam. Retina z nieco pomniejszonymi fontami byłaby moim zdaniem o wiele lepsza. Tym bardziej na 17" Do tego dochodzi brak opcji antiglare i skanibalizowana rozbudowa komputera - w kwestii portów, i slotów. Nowy magsafe również nie jest najszczęśliwszym pomysłem.

Jak na razie, to fajna maszynka do oglądania fotografii. Do obróbki niespecjalnie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    w nowym MBP Retina nie ma szans na wymiane - dysk oraz RAM sa zintegrowane z plyta glowna... wielka szkoda.
    To druga główna wada nowego MBP, zwłaszcza biorąc pod uwagę koszty tych pozdespołów.
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 13-06-2012 o 13:36 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów