Strona 103 z 147 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 021 do 1 030 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Ja za różnicę w cenie (z niewielką dopłatą) mam zamiar nabyć CS5
    Jak więc widać obaj jesteśmy zadowoleni i o to chodzi.
    3d fajny gadżet to prawda, ja używam nadal i na dodatek bardzo mi się podoba.
    A co do krytykowania Apple..
    Ubawiło mnie, że jako krytyk Apple stanowię problem, wydawało mi się że dobry produkt obroni sam siebie bez potrzeby uciekania się do takich, hmm mało profesjonalnych argumentów.
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Domyślnie

No właśnie, coś w tym jest, że niektórzy chyba nie mogą przeboleć tego i za Ciebie żałują tej kasy którą wydałeś Oczywiście ich nie obrażając w żadne sposób.

Domyślnie

Smok.
    każdy wybiera co lubi nie tylko ze względu na kasę. kasa to jedno ale są także inne względy. design się do nich zalicza.

kiedyś, jak znajdziesz czas i będziesz miał możliwość, nie baw się maćkiem. popracuj na nim.

nie jestem fanatykiem. cenię wygodę i niezawodność. nie podniecam się wynikami testów (moje maćki są już wiekowe rozpatrując szybkość postępu technologicznego) mimo to, kiedy myślę o zakupie nowego kompa, co w ciągu najbliższego roku nastąpi, nie będę raczej szukał piecyka

pozdrawiam świątecznie choć bezśnieżnie.
    mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
    www.barwnie.com

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Każdy jest panem własnego portfela

O gustach się nie dyskutuje.
    Dla mnie laptop ma być wydajny i niezawodny, to narzędzie, a nie obiekt kultu.
    Gdy chcę obcować z pięknymi rzeczami wybieram się do galerii a nie wpatruję w obudowę.
    To prawda moja Toshiba za bardzo mi się nie podoba, stara była ładniejsza, co wcale nie znaczy że Apple jest piękny, bo nie podoba mi się również.

A co do zachęty abym popracował na Apple`u.
    Ależ ja mam taką możliwość, ale po pierwszych doświadczeniach nie widzę potrzeby i szczerze mówiąc szkoda mi czasu na przyzwyczajanie się do nowego skoro z łatwością poruszam się w starym i na dodatek uzyskuję to o co mi chodzi
    Ostatnio edytowane przez Smok ; 26-12-2011 o 22:35

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja tam jestem zdania, że im tańszy tym lepszy. Zapewne najwięcej tego sprzętu jest w domach od operatorów sieci komórkowych. Coraz więcej osób ogląda zdjęcia na telefonach i tabletach. Stąd dążenie do laptopa super hiper w adekwatnej cenie wydaje mi się pomyłką. Ale jeśli ktoś lubi... zastanawia mnie po kiego … w laptopy pchają kamery a nie odwrotnie. Może ktoś wie?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Ja nie miałem wyjścia, musiałem kupić wydajnego laptopa jako zamiennika komputera stacjonarnego, gdyż moja piękniejsza połowa, gdybym postawił na biurku jakąś skrzynię, osobny monitor, wiązkę kabli, to chyba by mnie z domu wyrzuciła
    A ponieważ wygospodarowałem w domu jedno pomieszczenie na własną modelarnię, więc na jakieś ustępstwa musiałem pójść.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja też wydzieliłem takie pomieszczenie na tenże sam zacny cel. Ale rozwiązanie okazało się połowiczne. Nie rozwiązałem problemu odkurzania modeli. Stąd zostały dwa stacjonarne komputery. Ale głównie korzystam z laptopa. Za to rozwiązałem problem jego noszenia w obciachowej torbie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Odkurzanie modeli to problem
    Moje czekają na lepszą pogodę, by wznieść się w górę i wtedy odkurzą się same, a póki co wiszą na ścianach w modelarni a na stole montażowym kolejna konstrukcja w trakcie składania.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrus
    jest jakis inny notebook na rynku niz lenovo x220 majacy: (...)
    Dołączam się do pytania Mimo że po zakupie X201 przestałem wierzyć w laptopowe "IPS"

Cytat Zamieszczone przez qwert
    4 miesiące (całe wakacje) się*wahałem
    ... eee, i od razu popsułeś cały suspens - już w pierwszej linijce wydać co jest wynikiem wahań

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Dołączam się do pytania Mimo że po zakupie X201 przestałem wierzyć w laptopowe "IPS"
    Ty masz x201t, a jak na szybko ogarnalem to "t" sporo psuje katy sa o wiele mniejsze + masz lusterko Dodatkowo ten IPS w x220 niby jest poprawiony jeszcze

co prawda TN vs. IPS.... ale widac, ze ladnie x220 trzyma katy a na tym mi glownie zalezy (wierze w AWB i szara karte :> )
    http://www.youtube.com/watch?v=PzP3rFZXSgE
    Ostatnio edytowane przez Andrus ; 27-12-2011 o 02:59

Strona 103 z 147 PierwszyPierwszy ... 35393101102103104105113 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów