Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

,

odkopie trochę temat )
    Żonka straciła służbowego i zaczyna mieć apetyt na mojego HP-ka, więc przezornie rozglądam się za czymś nowym. Dziś dotarła do mnie oferta Dell z LCD z podświetlaniem LED. Spotkaliście się z czymś takim ?? Jak to się ma do jakości obrazu itp ?? Wprawdzie pracuje na podpiętym zewnętrznym EIZO, ale jak już coś , to chciałbym i do "mobilnej" pracy. Ucinam spekulacje: sprzęt z firmy ogrodniczej nie wchodzi w rachubę - po pierwsze: niedawno wywaliłem 3K na PS dla windows, po drugie: za bardzo przyzwyczajony jestem do tego środowiska.

W HP (i całej masie który widzę w handlu) wnerwia mnie błyszcząca powłoka LCD - nie dość, że świeci się jak psu... to jeszcze jasność obrazu na niej zależna jest od kąta nachylenia. Czy owe panele z podświetleniem LED będą wolne od tej bolączki ?? Ktoś się z czymś takim zetknął ??

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez woyd ; 08-07-2009 o 22:31

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Uprawnienia umieszczania postów