Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    A który laptop się nie grzeje podczas dłuższej pracy ?? Chyba jeszcze takiego nie wynaleźli
    G73 którego sprzedałem. Można go było bezpośrednio na kolanach używać i był chłodny. Podejrzewam, że G74/G54 na SB będą jeszcze chłodniejsze, w końcu proce te mniej się pocą.

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    Sony ma jedną wadę... 1/3 ceny płacisz za markę - jak nie więcej. Dla tego nie ma sensu przepłacać.
    Pokaż mi inny laptop z matrycą IPS za 3900 zł.

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Czy ten SE1 jest głośny w stopniu zniechęcającym do pracy z LE ?
    Czy nie żałujesz tego zakupu ?
    Pytam, bo sam się do tego lapka przymierzam.
    Czy go polecasz ?
    Pozdrówka
    Ja tego laptopa NIE KUPIŁEM DO OBRÓBKI (chyba, że spontanicznej gdzieś kilka zdjęć mobilnie obrobić), tylko do internetu "na kolanie" i pokazywania zdjęć na spotkaniach poza biurem. Oprofilowany nadaje się do tego znakomicie.

Do obróbki trzeba mieć podstawkę chłodzącą, bo jak się położy go na stole i odchyli ekran, to już w ogóle będzie wylot powietrza zasłonięty. A jak się go położy na podstawce, to dojdzie hałas z podstawki.

PS. jeśli a propoz mitycznego koloru czerwonego w Sony SE1. Po oprofilowaniu wygląda to tak (sorry, zdjęcie z telefonu):

I teraz otwórzcie sobie to zdjęcie w PS albo w przeglądarce zdjęć Windows (nie na full screen) i zobaczycie, jaka jest różnica w czerwonym. U mnie w IE jest pomarańczowy, w PS jest czerwony, taki jak w oryginale.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 21-03-2012 o 10:45
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów