BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
mi chodzilo o to ze ten opis jest jakis dziwny na tej stronie i nie do konca poprawny..ja osobiscie mam hp z i7 i wogole sie nie grzeje.. wentylator sie zalacza dopiero jak wywoluje rawy lecz po 30 minutach takiej wzmozonej pracy wciaz bez problemu mozna go trzymac na kolanach a powietrze "z wydechu" jest o wiele chlodniejsze niż w starej toshibie turion 64 x2 1.9Ghz
..zoom Kfanon 28-50-85mm f1.8..
Turiony zawsze grzaly sie strasznie,pamietam swojego HP ,masakra
EOS + L i kupa gratów ...
Tutaj też automatycznie wzgrasta do 2.8, przycisk w Asusach zwiększa prędkość bazową a nie jest to jeszcze to QM-owe turbo. Nie wiem tylko, czy wzrasta też owo 2.8 w trybie turbo, jeśli włączy się ten Twin. A przecież teraz jest wersja z 740QM, który hula na 2.93 w turbo (bez tego twina). Ale przetestuję
Recenzje to już wszystkie mam obcykane, ciekawy byłem, czy ktoś to ma...
Mam już pomysł na tego lapka. Kupuję wersję z allegro, sprzedaję obydwa dyski SSH, wsadzam te dyski które już mam i 8 stów w kieszeni![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
"pomacaj zanim kupisz" wykonanie jego jest tragiczne.. w porownaniu do maca czy mojego hp (gora i na ogolo klawiatury aluminiowe) a nawet w porownianiu do nowych toshiba satelite asus wypada bardzo slabo. w zeszlym roku przywiozlem asusa g costam i on byl ladnie wykonany..
a watpie ze pomimo kiepskiej obudowy ma jakas magie zawarta w sobie...
ja moje laptopy wszystkie sprzedalem w tym roku ale kumpel ma jeszcze dwie sztuki (nie ma on konta na allegro tak wiec ja mu je wystawilem: http://allegro.pl/toshiba-a665-s6094...353885853.html
..zoom Kfanon 28-50-85mm f1.8..
W jakimś teście pisali, że materiał kiepski, ale pancerny. Niby u nas w Komputroniku jest, więc sobie pójdę oblukać.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Witam chlopaki.
Bede kupowal laptopa.
Uzywam monitora zewnetrznego.
Co mozecie mi polecic.
Budzet jakies 700 euro.
Tytuł wątku?