Strona 28 z 132 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878128 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

Bywalec Awatar Tomek_P
    Miasto
    Wlkp.

Domyślnie

znajdzie się tu jakiś użytkownik MacBook'a 13,3" ? Jak wygląda jakość ekranu w tym modelu? Ceny spadły tak bardzo, że dzisiaj wyrwanie konfiguracji z C2D 2,16GHz i 4gb ram to kwota poniżej 2000 zł. Z drugiej strony za niewiele więcej można wyrwać MacBooka Pro w podobnej konfiguracji i świetnym ekranie (mat).

Domyślnie

Sam używam macbooka, ale wersji black. Jakość obrazu na poziomie. Jak na lcd w laptopie przystało. Jasno świeci, rozdzielczość*OK. Co chcieć*więcej. Może za dużo nie wymagam tylko dlatego, że to pomocniczy kompterek, terminal, bo do zadań specjalnych czyli fotografii używam MacPro .
    Jeśli to ma byź*Twój główny komp do zdjęć, to zdecydowanie polecam Mac BookPro - za matrycę i wydajność (choć i tak mogło by być*szybciej, no ale nie czepiajmy się*laptopów)

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Bywalec Awatar Tomek_P
    Miasto
    Wlkp.

Domyślnie

Tak tak, główny

Powiedz mi jeszcze którą wersje posiadasz. Nową z kartą gf8600gt czy starą z integrą no i ekran mat czy glossy? Po zastanawianiu się nad nowymi Sony Vaio wybieram Macbooka. Sprzęt sprawdzony i co najważniejsze prawie bezawaryjny.

Domyślnie

Mam glossy, i wersję 2.4GHz IC2D z 2GB ram na pokładzie, grafika X GMA3100 - do internetu i przeglądanie zdjęć, office, skype, gg i inne podręczne bzdety - w sam raz.
    No i nie można porównywać sony czy cokolwiek z windą na pokładzie, z jakimkolwiek apple - to zupełnie inna bajka.

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Pełne uzależnienie

Domyślnie Lenovo ThinkPad W700ds

Co myślicie: http://www.engadget.com/2008/12/25/l...stuff-on-film/ - dwa monitory w laptopie, cztery rdzenie, kalibrator, tablet i karta graficzna "pod PS"?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wydaje się być mało mobilny - duża masa to pierwsza wada takiego notebooka jak dla mnie.

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Myślimy, że trzeba mieć sporo kasy by go kupić.

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    Myślimy, że trzeba mieć sporo kasy by go kupić.
    To raz. Poza tym jest ciężki, ja bym go nie chciał targać na plecach. Jak ma być mobilny, to coś małego, np. X300. A w domu zawsze można podpiąć do dużego i porządnego monitora.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez quail Zobacz posta
    To raz. Poza tym jest ciężki, ja bym go nie chciał targać na plecach. Jak ma być mobilny, to coś małego, np. X300. A w domu zawsze można podpiąć do dużego i porządnego monitora.
    Ja też się zastanawiam, komu taki smok się przyda - na swojej stronie wskazują wyraźnie na fotografów, więc się PT Kolegów pytam.
    X300/301 jest super, ale nie ma czytnika SD i nie można (póki co) zamiast DVD włożyć dodatkowego dysku.
    Ja się przymierzam do X200s - 1.2kg, 140DPI - może nie jest to koń, ale wołek roboczy będzie z niego na pewno
    EOS - conditio sine Kwanon...

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    X300/301 jest super, ale nie ma czytnika SD i nie można (póki co) zamiast DVD włożyć dodatkowego dysku.
    Nie sprecyzowałem... chodziło i o thinkpad X300 (lenovo). Ma zarówno czytnik SD jak i zamiast DVD można zapodać drugi dysk lub drugą baterię.

A z jeszcze mniejszych X61. Jest bajecznie mały i leciutki.

Strona 28 z 132 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878128 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów