Ja mam sony fw11e i jak narazie chwale sobie... co do matrycy to rozdzialka 1600x900 przy 16,4" waga 3.1kg wiec nie tak tragicznie... szkoda ze to nie dual lamp ale do pracy w pomieszczeniach w zupelnosci wystarczy z tym ze na dole ekranu widac troche ze swieci jasniej ogolnie nie jest zla matryca a nawet niektorzy uwazaja ze bardzo dobra... recenzja na http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Sony-Vaio-VGN-FW11M.11945.0.html akurat niedawno sie pojawila..
reszta danych:
C2Duo P8400 2.26GHz
250GB HDD SAMSUNG 5400obr. (najslabszy element procz grafiki ale nie mam go do gier)
3GB RAM DDR2-800 (vista home premium 32bit i tak tylko 3GB obsluzy)
Radeon 3470 512MB
Ogólnie nawet na viscie smiga fajnie ale dopiero jak sie uruchomi.. samo uruchamianie troche trwa ok 1min 10-20sek z Macaffe i zajebanym systemem roznymi programami typu baza mysql framework .net 3.5 visual studio c# mcaffe antyvir i jakies *******y od SONY ogolnie wlaczajac visual studio 2008 express + aptana studio (do stronek) + jakies wordy + przegladanie stron jednoczesnie czuje sie pelen komfort uzytkowania nawet na viscie. Wiec mysle ze i z PSem sobie poradzi bardzo fajnie. Mysle nad wymiana dysku na segate 320 7200obr i bedzie napewno bardzo dobrze sluzyl.
a i we wrocku w spaceone jest za ok 3200-300 zl![]()