Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: program do tworzenia prezntacji DVD??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, faktycznie MemoriesOnTV dość ładne te filmiki generuje. Przejść nie ma dużo ale wystarczy ;-) W obsłudze nieco mniej wygodny od ProShow, ale naprawdę odrobinę. Zdecydowanie szybszy - ProShow wyraźnie zaczynał się mulić powyżej kilkudziesięciu obrazków (VMWare, AthlonXP 3800+, przydzielone 768MB RAM). No i można zapisywać do pliku używając dowolnego kodeka zainstalowanego w systemie :-D Czyli np. bezpośrednio do XviD 1024x768 :-D :-D :-D Jakby tak jeszcze się dało ustawić własne fps, to w ogóle byłoby super.

Uzależniony

Domyślnie

można ustawiać w zakładce "effects".
    Heniek

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    można ustawiać w zakładce "effects".
    Nie, nie o takie fps mi chodzi ;-) Ale mniejsza z tym, po przestawieniu PAL/NTSC można uzyskać 30fps i to jest już z grubsza OK. Wygenerowałem sobie 10min filmik z dwustu fotek, w XviD, 1024x768, max jakość (700MB plik ) - no i nie powiem, kopie d*

Przejść jest rzeczywiście mniej niż w PS, ale są jakieś takie... ciekawsze W Proshow dla mnie cała lewa połówka tego wielkiego okienka z efektami mogłaby nie istnieć, a z pozostałych też najczęściej coś wybiórczo wyciągałem. A tutaj po zapuszczeniu "random" w sumie może raz na dziesięć pojawia się coś tego typu. No, dziesięć dolców droższy.. ale cena ciągle do przeżycia :-D

Uprawnienia umieszczania postów