Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kto zna torby na sprzęt foto podobne do Crumpler ?

Domyślnie Kto zna torby na sprzęt foto podobne do Crumpler ?

Witam wszystkich,
    Poszukuję torby na sprzęt foto, która zapewni mi jego bezpieczny transport i jednocześnie nie będzie sugerowac zawartości. Tak się akurat składa, że złodzieje dobrze wiedzą co mieści się w torbach z naszywką Lowepro, oraz w torbach o charakterystycznym dla toreb "fotograficznych" wyglądzie.
    Znalazłem ofertę firmy Crumpler ale ceny powaliły mnie na kolana. Plecak na dłuższe wędrówki już mam Mini Trekker.
    Zalezy mi na torbie, gdyż chodzi o łatwy dostęp do sprzętu.
    Posiadam Lowepro COmpact AW i chyba będę musiał się jej pozbyć po paru dość nieprzyjemnych sytuacjach z "panami dresiarzami".

Może znacie jakieś inne marki (niż Crumpler) w rozsądnej cenie, oferujące torby na sprzęt foto? Głównie chciałbym móc zmieścić cyfrowy korpus z podpiętym Canonem 100-400 oraz jakieś krótszy obiektyw (np. 28-70).

Z góry dziękujęza wszelkie informacje,
    pozdrawiam
    krzysp

Domyślnie

To jeden z produktów Crumpler'a jak tak wyskoczysz na miasto to na 100% nie zwrócisz uwagi na sprzęt foto

A tak na serio to ciężko żeby coś miało wewnątrz miekkie obicie a z zewnątrz nie przypominało torby na aparat.
    Przy okazji możesz coś bliżej ta temat przejść z dresami czy to już bęzie za bardzo OT ??

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja na sprzęt mam reporterską torebkę 650 AW a na dresiarzy Glocka 19
    FOTOINKWIZYTOR

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Ja na sprzęt mam reporterską torebkę 650 AW a na dresiarzy Glocka 19
    I to jest słuszne rozwiązanie.:razz: Pytanko Czy 21C też się będzie nadawał?:rolleyes:

Uprawnienia umieszczania postów