widze ze powininem bardziej jadowicie zabarwiac ironie zeby zostala dostrzezonaco do malpek to zamiast proponowac coraz bardzie trudny technicznie battle proponuje wziac sie do roboty i zrobic battle z dobrym pomyslem i z dobrymi fotami, albo przede wszystkim zrobic battle, bo ostatnio z nimi jakos krucho.
pozdrawiam
krzysiek
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
No więc proponowałem małpką, bo nie chce mi się do szkoły targać 350DKtoś podejmuje wyzwanie?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Widzę że tu dalej dyskusja a ja czekam na rezultaty![]()
Nie będzie zdjęć koleżanke, bo pogoda na dworzu brzydka. Zdjęcia koleżanek to narazie u FestykaU mnie na wiosnę, albo jak w jakiś weekend będzie ładna pogoda, to może uda mi się którąś namówić na fotki. No, ale nie odchodźmy od tematu. Ja proponuje jako termin do Battle na cyfrowe małpki, pt. "Życie miasta" 30 października. Wyrobicie się?!
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
350d jak odczepic grip i podpiac 50tke to jak malpa wygladamotyla noga wypadam z zawodow, nie stac mnie na malpke
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
To pożycz od cioci![]()
Mungo jesli chcesz, to pod koniec miesiaca zaprosze Cie na ciekawego battla, ale z trudnej technicznie fotografii i fotografii ciekawej wole wybrac to drugie, oczywiscie jedno drugiego nie wyklucza ale sadze ze niejednemu z was puszcza nerwy kiedy kiedy bedzie sie musial godzic z duza GO, z niemoznoscia focenia szerzej niz ekwiwalent 35mm, z aberracjami, dystorsjami, itede narazie dziekuje postoje z boku i poobserwuje co wam z tego wyjdzie...
pozdrawiam
krzysiek