Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Czy stare obiektywy Canona pasuja do serii D

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Roker

Domyślnie Czy stare obiektywy Canona pasuja do serii D

mam analogowego canona 500N i standartowy obiektyw ( Ulstrasonic) czy moge go urzywac w 350D ??
    Eos 350D + kit (EFs 18-55) + (EFs 75-300 USM), 2x 1GB Kingston HighSpeed, Plecak LowePro .... deska i mozna focic

http://www.gravity-sports.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Możesz . jednak jakoś zdjęć może być gorsza niż w analogu . Wszystko zalezy od tego jaki to obiektyw .

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wszystkie obiektywy Canona z mocowaniem EF współpracują z cyrowymi body, producent też to gwarantuje. Inna sprawa że jesli jest to Kit-owy obiektyw, intensywnie użytkowany przez klka lat to jakość zdjęć nie będzie rewelacyjna, tak jak napisał Tomasz.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Wszystkie obiektywy Canona z mocowaniem EF współpracują z cyrowymi body, producent też to gwarantuje. Inna sprawa że jesli jest to Kit-owy obiektyw, intensywnie użytkowany przez klka lat to jakość zdjęć nie będzie rewelacyjna, tak jak napisał Tomasz.
    W jaki sposób intensywne użytkowanie obiektywu może wpłynąć na jakość zdjęć? (pomijam porysowanie i pobrudzenie)

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    W jaki sposób intensywne użytkowanie obiektywu może wpłynąć na jakość zdjęć? (pomijam porysowanie i pobrudzenie)
    Kitowce i inne plastikowe badziewia się rozklekotywują.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    Normalnie Ci się taki łobiektyw chyboce na wszystkie strony świata.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów