Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: 100 000 cykli migawki w 30D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Masowa produkcja. Odpady się trafiają. Współczuję.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Skallarus
    Guest

Domyślnie

aaa- ja mam juz z 80 000 zdjęć prz3ebiegu na swoim 350D (fotoreporter) i jeszcze do stycznia ważną gwarncję. czy jak mi padnie migawka w Canonie to w ramach gwarancji mi wymienią za free?

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skallarus Zobacz posta
    czy jak mi padnie migawka w Canonie to w ramach gwarancji mi wymienią za free?
    to ciekawe, ale skoro gwarantują 100 000 mignięć to jak wytrzyma mniej to powinni wymienić

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    to ciekawe, ale skoro gwarantują 100 000 mignięć to jak wytrzyma mniej to powinni wymienić
    Problem chyba w tym, że w 350-tce nie gwarantowali 100 tyś . Ale pewnie wymienią.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów