Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: 100 000 cykli migawki w 30D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MCat Zobacz posta
    ja juz pisalem gdzie indziej, ale mój 300D (Rebel) ma już 180 tyś na tej samej działającej migawce, dobre co?

A nasz redakcyjny 10D ma ok 500 tyś ale na n-tej migawce (czwartej), tyle że tam siada już matryca, na ISO 400 szumi prawie jak na 1600 (jak był nowy)
    A to ciekawa informacja. To by świadczyło w wielkim przybliżeniu oczywiście jak jest trwałość matryc. Ciekawe jak się przekłada (czy w ogóle) ilość pixeli na trwałość matrycy?.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar MCat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A to ciekawa informacja. To by świadczyło w wielkim przybliżeniu oczywiście jak jest trwałość matryc. Ciekawe jak się przekłada (czy w ogóle) ilość pixeli na trwałość matrycy?.
    Mogę dać wam sample z tego aparatu, to można by było porównać nowego ze styranym (chodzi o 10D, po ponad poł milionowym przebiegu)
    400D, sigma 70-300 APO, sigma 10-20, canon 50/1,8, canon 18-55, 430 EX

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MCat Zobacz posta
    Mogę dać wam sample z tego aparatu, to można by było porównać nowego ze styranym (chodzi o 10D, po ponad poł milionowym przebiegu)
    chętnie zobaczę, zapodaj jeśli możesz

Uprawnienia umieszczania postów