Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Festiwal Fotografii Przyrodniczej w W-wie w ten weekend

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

To fakt w niedzielę pod koniec dnia to juz wiało taką nudą że szok przyznaję że nie wiem jak było wcześniej.
    Jedynie macanie na maxa produktów LowePro pomogło mi w wyborze plecaka choc mam jeszcze pewne wątpliwości bo oczywiście nie mieli wszystkiego co mnie interesowało.
    pstryk.pl - wystawił trochę sprzętu jako sklep i wypożyczalnia, na pierwszy plan wystawili szkiełko EF 600/4 L - robiło wrażenie poza tym troche sprzętu do zdjęć podwodnych - też robiły wrażenie wyglądem i ceną

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

W sobotę był sam sprzęt do fot pod wodą. Nic ciekawego nie było, poza wykładami, a tzw. "przerwa na kawę" to była mordęga dla mnie Chodziłem między stoiskami i jakiś fajnych gadżetów szukałem;p Brakowało mi stoiska Canona i Nikona, bo sam Olympus i Casio to trochę mało...
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Nie zapominajmy o sezonowym hicie - było przecież stoisko SONY i jeśli dobrze widziałem to chyba tylko była Alpha A100 a reszta to kamery

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów