Chętnie bym się przyłączył i popróbował złapać "klimaty" koncertoweZamieszczone przez Vitez
![]()
Wypróbowałbym w tych warunkach mój EF 100/2.0 8)
Czekam z niecierpliwością na szczegóły![]()
Chętnie bym się przyłączył i popróbował złapać "klimaty" koncertoweZamieszczone przez Vitez
![]()
Wypróbowałbym w tych warunkach mój EF 100/2.0 8)
Czekam z niecierpliwością na szczegóły![]()
co do muzyki to jest to rock i grunge, szczegóły na stronie www.grungealive.prv.pl , pierwszy koncert jest 14 (wtorek) w jadłodajnii filozoficznej, drugi 18, tamże, to niedaleko buwu, szczegóły co do koncertu 14. bedą na wymienionej stronie dzisiaj wieczorem jak zrobię plakat (w dziale patronat...)
Jaaaaa.... IDEZamieszczone przez lucien
![]()
![]()
Grunt to trafic z muzyka, tylko o sprzet trzeba dbac przy pogowaniu
.
Mozemy zzaczac sie zmawiac dokladniej na miejsce i godzine spotkania przedkoncertowego.
Aha - ja bede z asystentka 8)
14.XII ================================================== ================================================== ================
Koncert dla Wolnego Tybetu!
Chiny brutalnie okupują Tybet od przeszło 50 lat, regularnie trwają aresztowania i tortury wobec Tybetańczyków i Chińczyków za pokojowe wyrażanie swoich przekonań. Tybetańczycy są obecnie świadkami najpowzniejszego od lat uderzenia w ich prawa religijne. Wyrok śmierci nałożony na buddyjskiego mnicha Tenzina Delka Rinpocze ukazuje prawdziwą twarz polityki Chin. Wolności Chin, Tybetu i Tenzina dedykujemy ten koncert....
14. XII zapraszamy do klubu Jadłodajnia Filozoficzna, ul. Dobra 33/35, niedaleko BUW-u, wstęp 4 zł.
18:00 - prezentacja na temat sytuacji w Tybecie
19:30 - początek koncertu, zagrają ( w klimatach punkowo, rockowo - grungeowych):
Przepraszam
Aberdeen
Leprechaun
Endorfina
po koncercie imprezę poprowadzi Dj Barbapapa, info na stronie:
www.grungealive.prv.pl , dział patronaty
18.XII ================================================== ================================================== =================
GrungeAlive – ożywiamy brzmienie Seattle w Warszawie!
Zapraszamy na 4. koncert z cyklu GrungeAlive
Tym razem zagrają:
Leash Eye
BSE dobry, dynamiczny grunge
Root funkujący grunge
Po koncercie impreza w klimacie 100% grunge.
Gdzie i kiedy?
Jadłodajnia Filozoficzna (ul. Dobra 33, W-wa)
sobota, 18 grudnia, od 19.00
wstęp 8 zł
Na miejscu można będzie kupić (za 12 zł) płytę "Tribute to Kurt Cobain, 5 kwietnia 2004" (m. in.: Plateau, Root, Orbita Wiru...). Można ją kupić w Warszawie, w Sklepie Tybetańskim przy ul Zielnej 8 paw. 94, pawilony przy stacji metra Świętokrzyska. Info o imprezie na stronie: www.grungealive.prv.pl
[ Dodano: 09-12-2004 ]
Dzięki za wszystkie rady, zdecydowałem się Eosa 300D+ Sigma 18-125mm f3.5-5.6, jak starczy kaski to może EX 420, pozdrawiam.
???
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000