Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: sprzedam czarną rurę z napisem 75-300 IS ;)

Domyślnie sprzedam czarną rurę z napisem 75-300 IS ;)

Witam,
    Podczas szperania w zasobach allegro natrafiłem na aukcję http://www.allegro.pl/item130645461_...75_300_is.html

Co wydało mi się zabawne to opis przedmiotu. Sprzedający widocznie przypadkiem przechodził koło sklepu ze sprzętem foto i spodobała mu się na wystawie czarna rura z szybkami w środku, z ładnymi napisami Canon 75-300 IS.
    Kupił więc to cudo z myślą, że może w Polsce też znajdzie się grono miłośników ładnie wyglądających czarnych rur z kolorowymi napisami.
    Sprzedaje coś na czym podobno się nie zna i nie wie ile jest warte.
    To tak jak z kupowaniem samochodu od satrzego Pana, który bardzo o niego dbał i jeździł tylko w niedzielę do kościoła. Co dziwne obecnie prawie wszystkie sprowadzone samochody sa w idealnym stanie bo kupione od stzrej osoby.....

Najlepsze jest to, cyt: ....OBIEKTYW SIE PLYNNIE PORUSZA....
    Widocznie kończył kurs podczas tańca z gwiazdami.

Wiem, że nie każdy musie znać się na sprzęcie foto. Ale odrobina inwencji (przejrzenia innych aukcji) to niewielki wysiłek.
    No chyba, że zamierzał rozbawić niektóre osoby do łez.
    W moim przypadku udało mu się. Moje gratulacje.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysp Zobacz posta
    To tak jak z kupowaniem samochodu od satrzego Pana, który bardzo o niego dbał i jeździł tylko w niedzielę do kościoła.
    A jednak bywają takie przypadki. Kupowałem kilka lat temu w komisie samochód dla żony. No i sprzedawca opowiedział mi o starszym panu, kosciele etc. Rzecz jasna nie uwierzyłem - a później spojrzałem w papiery i fakt - jest w kwitach postanowienie o stwierdzeniu nabycia spadku przez 70-letnią damę po zmarłym parę miesięcy wcześniej mężu i nalepka inwalidzka na szybę.
    --

pozdrawiam,
    Rafał

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysp Zobacz posta
    Co dziwne obecnie prawie wszystkie sprowadzone samochody sa w idealnym stanie bo kupione od stzrej osoby.....
    Zwłaszcza mercedesy w kolorze kremowym Ostatnio widziałem takiego w CH... oczywiście z polską rejestracją

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Zwłaszcza mercedesy w kolorze kremowym Ostatnio widziałem takiego w CH... oczywiście z polską rejestracją
    Potocznie zwane budyniami

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Nie tylko, w PL raczej mercedesy nie królują na szosach (Golfy, Astry itp).

Ale z drugiej strony - jak się ktoś nie rusza poza kraj, to skąd ma wiedzieć, że na tzw. "świecie" taksówki są zwykle kremowego koloru

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Domyślnie

Muflone te kremowe merce to poniemieckie TAXI i jest tego zatrzęsienie.

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

oooo... 7 minut do końca i czarna rura juz za 1450zł

Może znajdejakieś rurki w piwnicy i sprzedam

Uprawnienia umieszczania postów