Witam.
Czy ktoś z Was robił ostatnio przesiadkę z 300D na 10D?
Konkretniej może z 300D z gripem na 10D z gripem (lub bez).
Ile go to mniej więcej kosztowało i czy robił przesiadkę u kogo innego niż Tommy?![]()
Witam.
Czy ktoś z Was robił ostatnio przesiadkę z 300D na 10D?
Konkretniej może z 300D z gripem na 10D z gripem (lub bez).
Ile go to mniej więcej kosztowało i czy robił przesiadkę u kogo innego niż Tommy?![]()
w pewnym sensie ja robilem taka przesiadke - a wlasciwie jestem w trakcie. otoz nabylem droga kupna 10D z gripemi zasilaniem i nawet z 512 MB - zamknalem sie w kwocie 4000 pln.
a zostalo mi jescze 300D z gripem i innymi bajerami do sprzedania w domre raczki![]()
To 10D, to nówka, czy używany? W sumie cena nazwet znośna, jeśli z gripem. A za ile zamierzasz sprzedać 300D z dodatkami?![]()
uzywany - lekko![]()
a 300D - za jak najwiecejwywolawcza na allegro 3500 - zobaczymy co czas przyniesie
![]()
3500? Huh. To co dokładasz do tego 300D poza KIT-em (jak mniemam)? I z jakiej dystrybucji masz tego 300D?
W skład zestawu wchodzą :
1. Aparat Canon 300D (body)
2. Obiektyw Canon EF-S 18-55 f/3,5-5,6
3. Bateria BP-511 1100 mAh - 1 szt.
4. Bateria BP-511 (zamiennik) - 2 szt.
5. Filtr UV Hama fi 58 mm - 1 szt.
6. Grip BG-E1 - 1 szt.
7. Karta pamięci Lexar 128 MB - 1 szt.
8. Oprogramowanie firmy Canon
9. Oprogramowanie firmy Adobe
10. Kabel Video
11. Kabel USB
12. Ładowarka sieciowa
13. Pasek na szyję
14. Gwarancja i instrukcja obsługi w języku angielskim i polskim
Ale się ładnie zareklamowałeśNo to ja mam podobny zestaw w sumie, tylko próbuję właśnie wysondować ile musiałbym dołożyć. Ponoć 10D zaczynają zanikać u hurtowników ;(
reklama dzwignia handlu![]()
O, to ja (jak już mi go wyregulują) poczekam jeszcze z pół roku i sprzedam - za jakiś czas to może być poszukiwany towar - tak jak do niedawna D30Zamieszczone przez sal
![]()
no ja jak bede zmienial w takim tempie to pewnie tez sprzedam 10D - moze za jakas dobra kaskehehe