Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Plagiaty!

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przepraszam. Ale dyskujsa o podwojej mornalnosci czesci forumowiczow pojwila sie od linka:

Cytat Zamieszczone przez JSK Zobacz posta
    Panowie! Co się tak obruszacie?
    Tutaj jest coś jakby z odwrotnej strony problemu.
    Wiec chyba ja jednak czegos nie rozumiem. Czy jesli kupimy ten Masters of Wedding Photography, to w ktorym momenecie bedzie ta kradziez?
    Objasnij mnie prosze.
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    Przepraszam. Ale dyskujsa o podwojej mornalnosci czesci forumowiczow pojwila sie od linka:

Wiec chyba ja jednak czegos nie rozumiem. Czy jesli kupimy ten Masters of Wedding Photography, to w ktorym momenecie bedzie ta kradziez?
    Objasnij mnie prosze.

Bardzo prosze
    Legalny zakup "MoWP" nie jest oczywiście przestępstwem i nigdy tak nie twierdziłem.

Jednak dokonanie takiego zakupu z założeniem, popełnienia czynu zakazanego/niedozwolonego - kopiowanie i ropowszechnianie (bez uprzedniego nabycia praw) jest niestety przestępstwem.

Zdaje się, o ile dobże pamiętam, że brzmi to mniej więcej w ten sposób: Prawa autorskie do tego utworu są zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie, publiczne odtwarzanie, nadawanie RTV całości lub fragmentów orza wtórny obieg płyt DVD bez zezwolenia są zabronione i grożą surowymi sankcjami cywilnymi i karnymi z pozbawieniem wolności do lat 5 włącznie

Mam nadzieję, że teraz rozumiesz co miałem na myśli.

Uprawnienia umieszczania postów