-
Bywalec
@ramza..... po prostu zacznij robić same dobre zdjecia, bo sam widzisz, jakie złe emocje sa generowane przez te słabsze prace :-? Nie lubisz, jak CIe ktoś krytykuje..? Nikt nie lubi..ja też nie lubię, ale wypadałoby się z tym oswoić, a nie grać artystę i zadzierac nosa. Poza tym mam juz swoje lata(89);-) i nie nazywaj nas na przyszłośc "dzieciakami" , bo to niegrzeczne i swiadczy jedynie o kompleksach.
Ta powyższa, nasza dość marna dyskusja jest dowodem na to, ze masz jeszcze troche do zrobienia i do nauczenia się... zresztą jak my WSZYSCY (i Ty i Kalina też) na tym forum, czyż nie..??
Naprawdę dobre wystawiane prace powodują z reguły dobre opinie i oceny(jak ktoś napisał wcześniej: prawdziwa cnota, krytyk się nie boi), lub ewentualnie milczenie spowodowane zazdrością..heh. Prace, którym czegoś brakuje.. generują krytykę.. to normalne.
A myslę, ze mistrzowie fotografii nie zamieszczją tu swoich fotografii do oceny.. W tej grupie chyba nikt z nas nie odnajduje siebie.... Czy sie mylę? :wink:
Jesteśmy tu, mam wraznienie, po to zeby uczyć się od siebie i słuchac dobrych rad.. a nie po to, by obrażac się nawzajem, wyzywać i deprecjonowac swoją dotychczasową pracę...
Szanujmy się, słuchajmy uwag i bądżmy otwarci na krytykę, a będzie wszystko OK. Trochę pokory, panowie i panie... i dystansu do samego siebie..!!
@Vitez... wolę Ciebie w roli negocjatora, jak z ostatniego posta
niż w roli sekundanta i sędziego z walki kogutów, jak w jednym z poprzednich postów 
Pozdrawiam wszystkich ciągle uczących się fotografii
A tych, którzy myślą, ze już uczyć się nie muszą, a tylko mogą się puszyć i nadymać na profesjonalistów.. nie pozdrawiam
PRIVIET..!
Ostatnio edytowane przez jazzY ; 12-10-2006 o 17:10
moje digarty
EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.
Uprawnienia umieszczania postów