Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 76

Wątek: [Bartłomiej Ramza] - moda, portret

Domyślnie

Kalina - pojawials sie tu niedawno, ale widze ze aspiracje wielkie po pozytywnych ocenach Twoich zdjec i urastasz do rangi wyznacznika co jest oryginaklne (dla ciebie dobre) a co jest CKM Ramza robi bardzo dobre zdjecia w swojej stylistyce i nie rozumiem czemu chcesz deprecjonowac te prace przywolujac "opinie" Twojego znajomego "grafika" ? Juz Ci Zielony odpisal, ze "kazdy tak zrobi" to tekst w przedszkolu dobry Zawsze sie bowiem moze znalezc jakis inny znajomy grafk, ktory Twoja strone oceni jako : para slubna, obrączki i kazdy tak zrobi
    Ramza - masz kilka perełek, ktorych naprawde nie trzeba chowac. Gratuluje rozwoju.
    pzdr
    Piotr

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Iczek, ze jak, ze skoro pojawilam sie tu niedawno, to powinnam sluchac z ogonem podtulonym i nie wypowiadac seojgo zdania?
    Nie sadze zeby na tym polegala jakakolwiek dyskusja, a juz na pewno nie tu. Taki wstep jak Twoj przed chwila uwazam za ponizej pasa i naprawde nie spodziewalam sie po tobie.

Co do wlasnych zdjec, mam do nich duzo bardziej krytyczny stosunek niz wiekszosc ogladaczy. Wiem, ze stac mnie na wiecej i chce sie rozwijac, choc to nie przychodzi latwo. I tak, mam aspiracje, przeszkadza ci to?

Opinie przywoluje jakie uznaje za sluszne i zasygnalizowalam, ze "kazdy tak portafi" to skrot myslowy. Jasne, ze do zrobienia poprawnie technicznego zdjecia potrzebna jest jakas wiedza: pomiaru swiatla, obslugi aparatu itp.
    Dla mnie takie rzeczy to jak alfabet i kazdy, kto go pozna i umie sklecic kilka zdan potrafi to zrobic. Nie zmienia to faktu, ze poznania tego alfabetu to tez sztuka. Ale dobre zdjecie to cos wiecej, duzo duzo wiecej.
    Ja u Bartka Ramzy tego nie widze, a juz na pewno nie na stonie tytulowej, gdzie jest kilka powyginanych ladnych pan i nic wiecej. I twoje paternistyczne zapedy nie sprawia, ze zmienie zdanie.
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ramza Zobacz posta
    ale co ja moge wam napisac?
    Chociazby cos w stylu lekcji czeczota - pomysl, opis jak powstalo zdjecie, kilka technicznych szczegolow, dodatkowe uwagi, spostrzezenia, porady. Szczegolnie te ostatnie sa najcenniejsze.

Cytat Zamieszczone przez ramza Zobacz posta
    kazdy moze strzelic takie foto
    To dlaczego w 2004 roku nie robiles takich zdjec jak teraz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    I twoje paternistyczne zapedy nie sprawia, ze zmienie zdanie.

Musialem sprawdzic w slowniku...
    A ze nie ma takiego slowa to rozumiem, ze to tak "ojcowsko" chcialas napisac mamo

O la Boga
    Nie zrozumialas ani slowa z tego co napisalem albo unislas sie niepotrzebnie ambicją. Ja nie ograniczam Twojej wolnosci wypowiedzi. Jakbym smial!
    Przeczytaj jeszcze raz... Na spokojnie.

Chodzi o argumentacje Twojej krytyki tych zdjec. Jest ona ... nieuzasadniona i niemerytoryczna. Calkowicie.

EOT

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Tylko czemu nie robi? :-)
    Jedni też mawiają, że... zrobili by lepiej. Tylko gdzie te zdjęcia?
    Zielony.
    Zgadnij ile razy juz czytalismy takie "argumenty": ..tak zrobi kazdy ....

Ja juz nie licze
    A one wracaja wraz z nowymi ludzmi, jak bumerang.

ramza
    Guest

Domyślnie

mysle ze Kalina powinna wam napisac kilka poradnikow

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Musialem sprawdzic w slowniku...
    A ze nie ma takiego slowa to rozumiem, ze to tak "ojcowsko" chcialas napisac mamo
    http://en.wikipedia.org/wiki/Paternalism
    http://www.slownik-online.pl/kopalin...7B006C911B.php
    ;-)

Domyślnie

no i tak prosze bardzo dzieki koleżance.... weszlismy w "cudowny" swiat feminizmu ?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Zielony.
    Zgadnij ile razy juz czytalismy takie "argumenty": ..tak zrobi kazdy ....

Ja juz nie licze
    A one wracaja wraz z nowymi ludzmi, jak bumerang.
    Daj spokój. Wiadomo o co chodzi. Komentarze rodem z ProModels. Dlatego niecierpię tam nic czytać. Generalnie staram się nic nie komentować, bo znam się za mało, żeby móc coś fajnego, konstruktywnego pisać. Wolę nic nie pisać, niż posłużyć się tekstem rodem z postu #17

Ale już totalny LOL bo właśnie chciałem napisać w wątku muflona odpowiedź na twoje podniecanie się fotą, którą wskazałeś linkiem.
    Iczek, tak przeca każdy zrobi. Tylko dać mu aparat

Respect MUFLON! Fota zajefajnie ustrzelona. Zdaje się, że tą sytuację można porównać do tej mgiełki którą ustrzeliłeś. Czyli, że nie zdarza się to codziennie. Ale pamiętajmy, że ten wątek o ramzie ;-)

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie czytalam wczesniejszych komentarzy do ktorych sie tak oddwolujecie, ale im sie wcale nie dziwie, bo bez wyraznego pietna autora, bardziej lub mniej poprawnych i milych dla oka jest zalew. Niektorym wystarcza ten poziom, inni szukaja czegos wiecej. I dobrze - dla jednych i drugich.
    Tak wiec przepraszam pana Ramze, ze postawilam mu poprzeczke wyzej niz siegaja jego ambicje.
    Foty sa piekne.
    Pkt 8 regulaminu forum

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów