Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: [Bartłomiej Ramza] - moda, portret

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ramza Zobacz posta
    O rany co forum to to samo, naprawde nic nowego do dyskusji nie wniesliscie .
    Jesli masz takie sygnaly z wielu stron, to może jednak warto poświecić im choć małą chwilę i pomyśleć o nich... nie sądzisz? No chyba, ze wszycy wg Ciebie to ignoranci.. (czego nie zakładam).

Na zakonczenie napisze tylko, ze fotografia stala sie moim zyciowym celem, to dla niej olalem studia przed obrona dyplomu to dla niej zarywam noce i siedze nad aparatem do rana
    Jesli TYLE poswieciłeś fotografii.. to staraj się robić zdjęcia KOMERCYJNE i REKLAMOWE, ktore są naprawde tego warte.. bo inaczej traci sens to poświęcenie.

..i dokladnie wiem dokad zmierzam i co mam dalej robic, co do poprzeczek to wiem na jakiej wysokosci ma byc i sam sobie radze z wlasna ambicja dzieki temu nie zwracam uwagi na czasem nie sluszne uwagi co do mojej pracy.
    Przynajmniej fajnie, ze jesteś zadowolony.

Życze powodzenia i trzymam kciuki za rozwój Twojej kariery :smile:
    Ostatnio edytowane przez jazzY ; 03-10-2006 o 21:07
    moje digarty
    EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.

Uprawnienia umieszczania postów