O rany co forum to to samo, naprawde nic nowego do dyskusji nie wniesliscie.
Uwielbiam robic komercyjne zdjecia, uwielbiam magazynowe fotki i kocham panie z okladek, nic na to nie poradze, chce robic takie zdjecia i temu pragne sie poswiecic. Jasne, ze casem odrywam sie od tego ide na spacer i stzrele robala oczywiste jest tez, ze w swoim dorobku posiadam jeszcze inne zdjecia, ktorych nie umieszczam na stronie z czysto zawodowych przyczyn sami rozumiecie
Duzo osob, wytyka mi , ze z takim zapleczem sprzetowym tokazdy cwaniak by dobre zdjecie zrobilnic bardziej mylnego. Po pierwsze to zaczynalem od zera i ciezko pracowalem na to zeby teraz moc zaswiecic lampa flashowa przeznaczona do pracy w studio a nie folio z Obi lub lapka do roweru, a takie patenty tez robilem
Po drugie, bardzo czesto zapraszam rozne osoby domnie do mojego malego offowego studia i bawimy sie w robienie roznych glupich zdjec i o dziwo jakos nie kazdy jest wstanie zrobic choc zblizone zdjecia do moich a przeciez takie to proste
Na zakonczenie napisze tylko, ze fotografia stala sie moim zyciowym celem, to dla niej olalem studia przed obrona dyplomu to dla niej zarywam noce i siedze nad aparatem do rana i dokladnie wiem dokad zmierzam i co mam dalej robic, co do poprzeczek to wiem na jakiej wysokosci ma byc i sam sobie radze z wlasna ambicjadzieki temu nie zwracam uwagi na czasem nie sluszne uwagi co do mojej pracy.
@Kalina... przejzalem twoja strone bo chcialem sie przekonac czy naprawde az tak zemna zlejednak niczym specjalnym sie nie poczestowalem z twoich serwowanych deserow
z reszta domyslalem sie tego. Nie zrozum mnie tez zle nie jest to proba odparcia ataku poprzez dogryzanie, jednak juz galeria AKT powiedzila mi wszystko to co chialem wiedziec o jej autorze lub autorce
Lubie ludzi, ktorzy podnosza mi poprzeczke ale ty nie jestes wstanie podniesc jej nawet na wysokosc dywanu, przykro mi.![]()