Co wy tak z tym CKM, przecież oni tam zdjęcia obrabiają taką ciężką ręką, czasami nawet myślę, że tak dla jaj dają uczniom na piewrszych lekcjach blurowania w PS, te gwiazdeczki to czasami trudno poznać. :sad:
Eeee tam. Wczoraj w poczekalni u fryzjera obejrzalam sobie z 10 CKMow i Playboyow (pani z recepcji patrzyla sie na mnie podejrzlwie, z wyrazana watpliwoscia co do mojej orientacji)
Nie wiecej tam blura niz w zdjeciach z tego watku, technika obrobki przyzwoita - dziewczyny wygladaja mimo wszystko bardziej glamour niz na lalki.
A wszystko to nie zmienia mojego zdania - estetyka CKMu do CKMu!
Pkt 8 regulaminu forum
nudny ten ramza, ze hoho
a tak btw, to moj kolega z CF pokazal mi ten watek za co jestem mu wdzieczny![]()
Heh, czego by nie mowic, poczyniles ZNACZNE postepy od 2004 roku... tylko pozazdroscic.
ramza de begining....
czlowiek cale zycie sie uczy... a glupim umiera
![]()
No wlasnie, nauka... a moze mialbys ochote napisac kilka porad do szkoly fotografii CB?![]()
ale co ja moge wam napisac? to proste bierzecie ladna modelke, do tego typowe ustawienie swiatel i troszke podstawy wygladzania i juzkazdy moze strzelic takie foto
![]()
hehehehehe! Myślę, że nawet tym co tak myślą przydałaby się lektura kilku porad. Móże na przykładzie jednego ze zdjęć... mógłbyś opisać technike jego powstania: światło, pomiar, czułość, obiektyw, miejsce, czemu kadr taki a nie inny itp. To są ciekawe sprawy, przynajmniej dla mnie.