Kamizelki przydają się, kiedy są jakies zadymy. Wtedy wiesz, że raczej cię nie potłuką;p Forumowy identyfikator tez sie przydaje-uchronil mnie przed babciowym pobiciem![]()
Kamizelki przydają się, kiedy są jakies zadymy. Wtedy wiesz, że raczej cię nie potłuką;p Forumowy identyfikator tez sie przydaje-uchronil mnie przed babciowym pobiciem![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
jak dla mnie najlepszym zdjeciem z piknikow wyborczych w wawie jest to:
podpis powinien brzmiec:
" ... Polak sarmata, pol litra i armata
balonik w dloni i kaczki stad przegoni ..."
mozna im smialo powierzyc pelnie wladzy w pl i pewnie wcale gorzej nie bedzie, co najwyzej smieszniej
Ostatnio edytowane przez miszaqq ; 08-10-2006 o 13:42
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Teraz i tak jest śmiesznieNie wiem, czy bardziej śmiesznie być może. Gdzie znalazłeś to zdjęcie?
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
No to i ja pokaże kilka moich z BŁĘKITNEGO MARSZU i "okolic"