Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: [Warszawa 7.10] 9 RÓŻNYCH DEMONSTRACJI W JEDEN DZIEŃ

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Możemy spróbować się umówić gdzieś o 15. Ale teraz to już troszkę późno
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Lewandowski Zobacz posta
    Vitez wytłumacz mi proszę po co aż taka manifestacja swojej obecności poprzez zakładanie odblaskowej kamizelki?
    Dla szpanu zeby sie polansowac conieco na miescie i pokazac jaki to FOTOGRAF ze mnie .

Do zobaczenia w niedziele na wystawie kotow na Szanajcy (bez kamizelki ). Na festiwal przyrodniczy niestety sie nie wyrobie , eh ta verdammte zmiana nocna.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

To ja Was w TV pooglądam

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    czyli raczej nie ma szans abysmy zebrali się w jdnym miejscu i czasie, samemu iść mi się nie uśmiecha, zastanówmy się czy mamy szanse spotkać się i stowrzyć grupę
    Ja będe tworzył grupe z "żoną" "teściami" i kumplem
    Szkoda że nie mam 216cm wtedy łatwiej byłoby się odnaleźć
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak się chcecie bać to w ogóle nie idźcie... Bać się zacznijcie dopiero, gdy coś się będzie działo (dlatego miejcie ze sobą czapkę/kaptur - by w razie czego kamień Wam nie rozciął głowy).

btw - zapewne się okaże, że będzie więcej fotografów, mediów itp niż demonstrantów.

Co do kamizelek... hmm... żaden ze znanych mi fotoreporterów (których zdjęcia są na okładkach) nie nosi takowych....
    Bo celem jest zrobienie zdjęcia, a nie zwrazać na siebie uwagę.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Uzależniony

Domyślnie

Pokaż innym Twoje zdjęcia z manifestacji

ciekawa akcja GW: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3669636.html

w sumie nie domagaja sie calosci praw autorskich do fotki a jedynie zgody na jej publikacje w GW i portalu gazeta.pl

ciekawe czy uda sie pozniej znalesc tam fotki forumowiczow

odnosnie kamizelek o ktorej mowil i mial w planach zalozyc vitez to znalazlem ciekawe info:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3670015.html

no koncu artykulu:
    "Marsz ma własną służbę porządkową - młodych mężczyzn w odblaskowych kamizelkach.
    "

mowa oczywiscie o marszu el-pe-r

"Tylko posłowie i senatorowie mają kontaktować się mediami, inni, którzy się wypowiedzą, będą "wypraszani z marszu", jako podejrzani o udział w prowokacji."

ciekawe czy za prowokacje fotograficzne tez wyprosza <lol>
    Ostatnio edytowane przez miszaqq ; 07-10-2006 o 11:59
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

To mi sie udalo odwiedzic tylko pikiete PISu. To znalazłem kilka fajnych fotek z tego wiecu. Oto i one:
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 07-10-2006 o 22:50
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar popmart

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Co do kamizelek... hmm... żaden ze znanych mi fotoreporterów (których zdjęcia są na okładkach) nie nosi takowych....
    Pomysl powstal w trakcie przygotowan do focenia demonstracji alterglobalistow 2 lata temu... wszyscy akredytowani fotografowie mieli wtedy odblaskowe kamizelki z numerem akredytacji - jestem pewien ze twoi znajomi rowniez. Niektorzy nieakredytowani fotografowie rowniez (nie tylko nasza grupka) mieli kamizelki.
    Na kilku pozniejszych demonstracjach rowniez w uzyciu (moze nie powszechnym ale byly) widzialem kamizelki - na pewno byly bardzo przydatne w czasie demonstracji gornikow na wiosne zeszleg roku - gornicy chcieli sie pokazac w mediach i nie bili mediow, policjanci w czasie zadymy tez dzieki temu widzieli kogo nie tluc.
    Tak wiec tak jak pisalem na poczatku - moze sie przydac ale nie musi i w zaleznosci od sytuacji albo bym zalozyl albo nie, przy czym nikomu nie wciskam "demonstracja = obowiazkowo kamizelka" .
    To indywidualny pomysl na podstawe wczesniejszych doswiadzczen i obserwacji, a jak ktos niezaleznie od sytuacji umie i lubi wmieszac sie w tlum to droga wolna - ja na zawodowego fotoreeportera nigdy nie bede startowal 8) i po prostu twierdze ze kamizelka sie przydaje... albo i nie, bo roznie to bywa.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów