Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: [Warszawa 7.10] 9 RÓŻNYCH DEMONSTRACJI W JEDEN DZIEŃ

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

UPDATE!

http://www.rzeczpospolita.pl/teksty/...wa_a_2-1.F.jpg

1) Błękitna manifestacja PO 12 - 13:45 (ok 10 tys osob)
    2) Marsz białej róży LPR 11-15 (ok 10 tys osob)
    3) Wiec poparcia dla rządu PiS godz 13 Plac Defilad (ok 5 tys osob)
    4) Pikieta obrony dobrego imienia Leszka Balcerowicza 11:30 - 15:30 pod NBP Świętokrzyska (ok 50 osob)
    5) "Wiec stojący przy schodach ruchomych" Młodych Socjalistów 12:30 - 15:30 przy schodach ruchomych na Pl. Zamkowy (ok 50 osob)
    6) Pikieta sprzeciwu wobec sytuacji politycznej w kraju 14 - 17 Nowy Świat/Foksal (ok 50 osob)
    7) Pikieta - protest zgloszony przez osobe prywatna, godz 13, pod Pałacem Prezydenckim (ok 20 osob).

I drugi - prywatny updejt to niestety... po zmianie nocnej nie dam rady chyba sie zalapac na zadna z tych "uroczystosci" - w domu z pracybede w sobote ok 8 rano dopiero mocno zdechly .

Domyślnie

Vitez wytłumacz mi proszę po co aż taka manifestacja swojej obecności poprzez zakładanie odblaskowej kamizelki? Mogę to zrozumieć gdybyś trzaskał foty panienkom przy trasie Warszawa - Kielce i bał byś się żeby cię jakiś TIR-owiec nie utrącił, ale chyba lepszym sposoben na dobrą reportrkę jest wmieszanie się w tłum bez zwracania na siebie uwagi.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

no ale jak inteligenci z wszechpolskich bojówek bedą bić błekitnych marszujących to żółte bedzie wyróżniać i może "dziennikarza/reportera" nie ruszą
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    no ale jak inteligenci z wszechpolskich bojówek bedą bić błekitnych marszujących to żółte bedzie wyróżniać i może "dziennikarza/reportera" nie ruszą
    Z ich inteligencją bał bym się że pomyślą że to oznakowany przywódca

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Lewandowski Zobacz posta
    Z ich inteligencją bał bym się że pomyślą że to oznakowany przywódca
    Jak dla mnie ten komentarz to rewelacja w czystej postaci - winszuję

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ja się wybieram raczej na Festiwal Fotografii przyrodniczej, ale jak będzie nudno to może wyjdę sobie na jakąś demonstracje i pocykam Mam nadzieję, że mnie nie zabiją. Na festiwalu i poza nim będę nosił forumową plakietkę, 350D na szyi i torba lowepro przez ramię, a poznać mnie można po włosach-dłuższych blond i kręconych. Więc za opiekę kogoś starszego bym się nie pogniewał Szczególnie, że nie chce zostać stratowany przez bojówki LPR;p
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

Szukaj w tłumie czegoś odblaskowego za czym będzie biegło stado łysych to będzie Vitez, wtedy trzymajcie się razem

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Vitez mówi, że nie może iść:
    I drugi - prywatny updejt to niestety... po zmianie nocnej nie dam rady chyba sie zalapac na zadna z tych "uroczystosci" - w domu z pracybede w sobote ok 8 rano dopiero mocno zdechly .
    To teraz wy będziecie musieli mnie szukać
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Czy umawiamy się w jakimś konkretnym miejscu? Samemu wolę nie ryzykować.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ja napewno będę od ok. 11-12 na tych targach fotografii przyrodniczej. Na tych targach moglibyśmy się umówić, a jak nam się znudzi, to pójdziemy na demonstracje. Jeśli się nie mylę wszystkie pikiety, demonstracje będą trwały tak mniej więcej od 12 do 16.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów