Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: [Warszawa 7.10] 9 RÓŻNYCH DEMONSTRACJI W JEDEN DZIEŃ

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

UPDATE!

http://www.rzeczpospolita.pl/teksty/...wa_a_2-1.F.jpg

1) Błękitna manifestacja PO 12 - 13:45 (ok 10 tys osob)
    2) Marsz białej róży LPR 11-15 (ok 10 tys osob)
    3) Wiec poparcia dla rządu PiS godz 13 Plac Defilad (ok 5 tys osob)
    4) Pikieta obrony dobrego imienia Leszka Balcerowicza 11:30 - 15:30 pod NBP Świętokrzyska (ok 50 osob)
    5) "Wiec stojący przy schodach ruchomych" Młodych Socjalistów 12:30 - 15:30 przy schodach ruchomych na Pl. Zamkowy (ok 50 osob)
    6) Pikieta sprzeciwu wobec sytuacji politycznej w kraju 14 - 17 Nowy Świat/Foksal (ok 50 osob)
    7) Pikieta - protest zgloszony przez osobe prywatna, godz 13, pod Pałacem Prezydenckim (ok 20 osob).

I drugi - prywatny updejt to niestety... po zmianie nocnej nie dam rady chyba sie zalapac na zadna z tych "uroczystosci" - w domu z pracybede w sobote ok 8 rano dopiero mocno zdechly .

Domyślnie

Vitez wytłumacz mi proszę po co aż taka manifestacja swojej obecności poprzez zakładanie odblaskowej kamizelki? Mogę to zrozumieć gdybyś trzaskał foty panienkom przy trasie Warszawa - Kielce i bał byś się żeby cię jakiś TIR-owiec nie utrącił, ale chyba lepszym sposoben na dobrą reportrkę jest wmieszanie się w tłum bez zwracania na siebie uwagi.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

no ale jak inteligenci z wszechpolskich bojówek bedą bić błekitnych marszujących to żółte bedzie wyróżniać i może "dziennikarza/reportera" nie ruszą
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    no ale jak inteligenci z wszechpolskich bojówek bedą bić błekitnych marszujących to żółte bedzie wyróżniać i może "dziennikarza/reportera" nie ruszą
    Z ich inteligencją bał bym się że pomyślą że to oznakowany przywódca

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Lewandowski Zobacz posta
    Z ich inteligencją bał bym się że pomyślą że to oznakowany przywódca
    Jak dla mnie ten komentarz to rewelacja w czystej postaci - winszuję

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Lewandowski Zobacz posta
    Vitez wytłumacz mi proszę po co aż taka manifestacja swojej obecności poprzez zakładanie odblaskowej kamizelki?
    Dla szpanu zeby sie polansowac conieco na miescie i pokazac jaki to FOTOGRAF ze mnie .

Do zobaczenia w niedziele na wystawie kotow na Szanajcy (bez kamizelki ). Na festiwal przyrodniczy niestety sie nie wyrobie , eh ta verdammte zmiana nocna.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

To ja Was w TV pooglądam

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ja się wybieram raczej na Festiwal Fotografii przyrodniczej, ale jak będzie nudno to może wyjdę sobie na jakąś demonstracje i pocykam Mam nadzieję, że mnie nie zabiją. Na festiwalu i poza nim będę nosił forumową plakietkę, 350D na szyi i torba lowepro przez ramię, a poznać mnie można po włosach-dłuższych blond i kręconych. Więc za opiekę kogoś starszego bym się nie pogniewał Szczególnie, że nie chce zostać stratowany przez bojówki LPR;p
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

Szukaj w tłumie czegoś odblaskowego za czym będzie biegło stado łysych to będzie Vitez, wtedy trzymajcie się razem

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Vitez mówi, że nie może iść:
    I drugi - prywatny updejt to niestety... po zmianie nocnej nie dam rady chyba sie zalapac na zadna z tych "uroczystosci" - w domu z pracybede w sobote ok 8 rano dopiero mocno zdechly .
    To teraz wy będziecie musieli mnie szukać
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów