Ten oryginał też ładny. Nie spodziewałem się, że różnica będzie tak niewielkiaŻyczę udanych fotek!
Pzdr,
mungo
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Witam
Juz dawniej zwróciłem uwage na Twoja galerie na onephoto. Imponujace skandynawskie portfolio. Jeśli reszta zdjec jest równie niezmanipulowana cyfrowo ja to przedstawione ( jedynie po koniecznym wołaniu z Rawa, jak to opisujesz) to jestm pełen podziwu. Napisz moze jak długo trzeba "dorabac" sie takiej ilosci swietnych pejzaży. To efekt kilku wyjazdów czy moze tam właśnie mieszkasz.
Oczywiscie jak każdemu fotografujacemu przyrode mnie też marzy sie foto-wyprawa do Skandynawii.
Pozdr
Rafał Gawełda
czesc, fotografia zajmuje sie mniej wiecej od 1.5 roku czyli od momentu, gdy kupilem pierwsza cyfrowke
mieszkam w sztokholmie, do miejsc, z ktorych fotografie pokazuje mam stosunkowo daleko, kolo 1500 do 2500 km
bylem 4 razy w norwegii, w sumie moze 30 dni tam bylem
pozdrawima
Przeglądałem kilka razy Twoją galerię na onephoto. Znakomite zdjęcia![]()
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
@ lonely_wolf
Można prosić linka bezpośrednio do galerii na onephoto ?
Chętnie przejrzę fotki, a nie chce mi się szukać pośrednio.
Swoją drogą mógłbyś uzupełnić swój profil w ustawieniach o link do galerii.
Pozdro!
ok, profil uzupelniony o www czyli galerie na OPH
http://onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=19508
Zdjecia ekstra, czy moglbys wiecej napisac o miejscach, ktore
pokazujesz? Powiedzmy trasa 2-tygodniowej wycieczki
z Oslo samochodem w sierpniu, tak by zwiedzic najpiekniejsze
regiony Norwegii? Jakies fajne miejsca na nocleg? Najwspanialsze
wschody i zachody? Moze jakies uwagi praktyczne, czy jest duzo
komarow ;-)? Czy sierpien to najlepszy termin?
Twoje uwagi bylyby super cenne.