Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
Nie, no bez przesady ,... jeszcze umiem ropoznać ironię / sarkazm..
No to szacunek Zauważyłem że ta cenna umiejętność ostatnio zanika w narodzie

mam 22" w robocie to wiem że to malizną śmierdzi
Grabisz sobie, oj grabisz.. Ja kilka tygodni temu przesiadłem sie z Iiyamy CRT na budgetowego lcd. I przez te 19" codziennie dostaję rozbieżnego

ja jestem nietypowy chyba bo to ja jako stary "pecetowiec" (od około 20 lat posiadacz PC - od 286) i posiadacz Playstation3 od 2 miesięcy przyznaję że przeszedłem na drugą stronę mocy
Myślę że wcale nie jesteś wyjątkiem. A przynajmniej lada chwila przestaniesz, Sądzę, że w ciągu najbliższego roku skrócimy pod tym względem dystans do reprezentacji reszty świata

A tak na poważniej - sam rozważałem przejście na konsolę, ale piekielnie irytuje mnie upraszczanie i schematyczność konsolowych produkcji. Dopóki "manipulatory" będą wymuszały przycinanie konsolowych tytułów do poziomu 12_latka - dopóty ja się w to nie bawię Słowem czekam na pierwszą, konsolową myszkę

to moje po polsku nazywa się "Zespół cieśni nadgarstka" - z angielska RSI (Repetitive Strain Injury)
Uwierz mi, nie podważam powagi twojej kontuzji. Pytam o nią tylko dlatego, że jeśli się nie mylę, nabawił się tego mój znajomy - były reprezentant Polski w pistolecie pneumatycznym :neutral:

emulatory to fajna sprawa.. ..ale emulator to nie to - w oryginale się 10 minut gra wgrywała i trzeba było na palcach chodzić żeby coś się nie porąbało..to były czasy..
Widzę że nie tylko ja wspominam te czasy z sentymentem.. Magnetofon Atari z Turbo (a wczesniej ZXa bez) i modlitwa o to, żeby sąsiad za ścianą nie trzasnął drzwiami w trakcie wgrywania