Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Do Graczy ....

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    Chwalipięta:-D
    Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Jego ego musi sobie jakoś zrekompensować (nie)dokładność pada, i fakt że gdyby nie "wsparcie sprzętowe" to miałby problem nie tylko zaliczeniem heada, ale pewnie i samej sylwetki wroga
    he he,dobre.. przecież dokładnie o tym tu pisałem:
    Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    zresztą z padem bym nie pograł za długo - ciężko hedy walić padem mając za przeciwnika gościa z klawiaturą i myszą..
    co do różnic to powiem tak, przez 3 lata grałem na pececie w Enemy Territory - między innymi dlatego nabawiłem się kontuzji nadgarstka (RSI) - najpierw w robocie 9 godzin przy kompie i potem granie w domu po parę godzin - i jeszcze do tego ciężką myszką logitecha - i nadgarstek wysiadł niestety.. do tego stopnia że co 2 tygodnie cały czas na rehabilitacji się melduję - i nie ma przeproś.. o wzroku nawet nie wspomnę, do tego ciągła pogoń za FPSami, dostrajanie konfigów - pewnie skądś to znacie koledzy ,
    a na konsoli wszyscy mają równe szanse - każdy ma taki sam pad, te same sprzętowe warunki - jedyna zmienna to łącze - ale w dzisiejszych czasach każdy ma przyzwoite.. i wtedy wychodzi kto co potrafi a nie jaki ma konfig..
    a po paru latach na myszce przejście na pada łatwe nie jest..
    ale za to jest tak jak piszecie "wsparcie sprzętowe" w postaci wygodnej kanapy zamiast ślęczenia przed malutkim 22" monitorem to jest to..

no dobra.. napasłem swoje ego i idę paru złych ludzi odstrzelić
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 11-12-2008 o 01:59
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów