A ja trwonię czas na Heroesie III ( szukam chętnych do grania ), Warcraft II ( tu tez), FM , CS, COD 1 i 5, NBA, FIFA, GTA![]()
A ja trwonię czas na Heroesie III ( szukam chętnych do grania ), Warcraft II ( tu tez), FM , CS, COD 1 i 5, NBA, FIFA, GTA![]()
tylko że chyba z konsoli na pecetowe serwery nie da się podłączyć.. zresztą z padem bym nie pograł za długo - ciężko hedy walić padem mając za przeciwnika gościa z klawiaturą i myszą.. ale za to grywalność na padzie większa.. nie mówiąc o obrazie w 42calach w rozdziałce 1080p i dźwiękach przez 6 głośników, że o wygodnym rozwaleniu sie na kanapie nie wspomnę
![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Jego ego musi sobie jakoś zrekompensować (nie)dokładność pada, i fakt że gdyby nie "wsparcie sprzętowe" to miałby problem nie tylko zaliczeniem heada, ale pewnie i samej sylwetki wroga![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
he he,dobre.. przecież dokładnie o tym tu pisałem:
co do różnic to powiem tak, przez 3 lata grałem na pececie w Enemy Territory - między innymi dlatego nabawiłem się kontuzji nadgarstka (RSI) - najpierw w robocie 9 godzin przy kompie i potem granie w domu po parę godzin - i jeszcze do tego ciężką myszką logitecha - i nadgarstek wysiadł niestety.. do tego stopnia że co 2 tygodnie cały czas na rehabilitacji się melduję - i nie ma przeproś.. o wzroku nawet nie wspomnę, do tego ciągła pogoń za FPSami, dostrajanie konfigów - pewnie skądś to znacie koledzy,
a na konsoli wszyscy mają równe szanse - każdy ma taki sam pad, te same sprzętowe warunki - jedyna zmienna to łącze - ale w dzisiejszych czasach każdy ma przyzwoite.. i wtedy wychodzi kto co potrafi a nie jaki ma konfig..
a po paru latach na myszce przejście na pada łatwe nie jest..
ale za to jest tak jak piszecie "wsparcie sprzętowe" w postaci wygodnej kanapy zamiast ślęczenia przed malutkim 22" monitorem to jest to..![]()
no dobra.. napasłem swoje ego i idę paru złych ludzi odstrzelić![]()
Ostatnio edytowane przez arturs ; 11-12-2008 o 01:59
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Omatko! Poczytałam sobie i stwierdzam, że Fotoszop z Lajtrumem razem wzięte - to jest małe miki przy tym, o czym Wy tu piszecie
I żeby nie było - też grywam, ale tylko w szachy i w kulki...
Ostatnia moja dobra gra od tak 2005 roku to Bioshock. Naprawde piekny kawalek softu, wyjatkowy. Wiekszosc nowych gier niestety porazka :/ Dlatego emulator C64 oraz Amigi to u mnie podstawa - stare, piekne gry z czasow mojej wczesnej i pozniejszej mlodosci![]()
Gry jak Gry bardzo wciagają a do tego RPG to już masakratory czasu ,nie daj boże online.Ale i tak zachęcam fajna sprawa zabawy dużo no i ludzie![]()
CANON Laik
Arturs - ale mam nadzieję że się nie gniewasz ???
Ale na poważniej - traktuję to jako przyczynek do obrzydliwie stereotypowej dyskusji, konsola vs PCI zdradź mi jak się nazywa taka kontuzja? "Łokieć tenisisty", "skok siatkarza" (staw skokowy) już znam. Twoje to pewnie "nadgarstek grafika/programisty"??
I z tym "malutkim monitorem" to już do końca przegiąłeś
Ewo, bo kobiety z zaskakującą regularnością nie podzielają hobbystycznego ślęczenia facetów przy komputerach
Gregolius, a co sądzisz o wiedźminie? Opinie skrajne, ale ci którzy widzieli chyba przyznają - uczta dla oczu![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Powiem Ci że kupiłem ta grę w dzień premiery i grałem w nią troszkę czasu ale nie za wiele gdyż niestety Lineage 2 pochłaniał mój czas przeznaczony na rozrywkę ale zgadzam się z jest to gra wyjątkowa i pięknie zrobiona.Niestety gry online maja swoja magię której brakuje w grach takich jak Wiedźmin.Ja ogólnie lubię tego typu gry więc czy to Wiedźmin czy niedościgniony Baldurs Gate, NeverWinter Nights dla mnei są to gry na których widok ostrze wzrok i mich a mi się cieszy.
CANON Laik