Pokaż wyniki od 121 do 129 z 129

Wątek: Do Graczy ....

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Arturs - ale mam nadzieję że się nie gniewasz ???
    Nie, no bez przesady , mam nadzieję że jeszcze umiem ropoznać ironię / sarkazm..

I z tym "malutkim monitorem" to już do końca przegiąłeś
    no bo wiadomo że im więcej tym lepiej, mam 22" w robocie to wiem że to malizną śmierdzi - no i od razu wszystkim pececiarzom gul smiga na myśl o graniu na kilka razy większym sprzecie i muszą pisać potem o wielkim ego czy czymś takim no bo jakoś pocieszyć się trzeba

Ale na poważniej - traktuję to jako przyczynek do obrzydliwie stereotypowej dyskusji, konsola vs PC
    no dokładnie, chociaż ja jest em nietypowy chyba bo to ja jako stary "pecetowiec" (od około 20 lat posiadacz PC - od 286) i posiadacz Playstation3 od 2 miesięcy przyznaję że przeszedłem na drugą stronę mocy - i nawet napis "sony" mi nie przeszkadza.. do tego oprócz grania robi toto za odtwarzacz DVD, BluRay, mp3, divx (z napsiami nawet), zdjęć (na plazmie wyglądają super) i co tam jeszcze się wymyśli.. no dobra, każdy ma swoje racje - ale moja i tak jest "najmojsza"

I zdradź mi jak się nazywa taka kontuzja? "Łokieć tenisisty", "skok siatkarza" (staw skokowy) już znam. Twoje to pewnie "nadgarstek grafika/programisty"??
    a serio - to moje po polsku nazywa się "Zespół cieśni nadgarstka" - z angielska RSI (Repetitive Strain Injury)
    zobacz sobie np. tu czy tu
    poczytaj sobie linki - serio to naprawdę nieprzyjemne i bolesne - jeszcze parę lat temu bym nie uwierzył że takie coś od myszy może się zrobić i każdego kto by mówił żeby robić przerwy czy ćwiczyć rękę np. piłeczką to bym wyśmiał.. a teraz wcale nie jest mi do śmiechu, niestety..
    Teraz w domu specjalnie myszki nawet nie mam tylko na laptopie używam tego tableciku a w pracy mam trackbala

Ewo, bo kobiety z zaskakującą regularnością nie podzielają hobbystycznego ślęczenia facetów przy komputerach
    Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Hmm... Mój facet nie podziela mojego, choć informatyk
    Podejrzewam że po całym dniu "przymusowej" pracy przy kompie ma dosyć..

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Omatko! Poczytałam sobie i stwierdzam, że Fotoszop z Lajtrumem razem wzięte - to jest małe miki przy tym, o czym Wy tu piszecie
    I żeby nie było - też grywam, ale tylko w szachy i w kulki...
    No.. bo to trzeba lubić - a w szachy to się gra na szachownicy a nie ma monitorze .. Ja wychowałem się na pierwszych grach typu Wolfenstein 3d czy doom to i teraz lubię postrzelać , albo w strategię tylu civilization czy history line pograć..

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    O Wiekszosc nowych gier niestety porazka :/ Dlatego emulator C64 oraz Amigi to u mnie podstawa - stare, piekne gry z czasow mojej wczesnej i pozniejszej mlodosci
    no emulatory to fajna sprawa.. jeszcze gry z Atari są fajne.. ale emulator to nie to - w orginale się 10 minut gra wgrywała i trzeba było na palcach chodzić żeby coś się nie porąbało..to były czasy..
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 12-12-2008 o 00:24 Powód: Automerged Doublepost
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów