Do CS'a trzeba mieć klucz
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Zadam nieśmiałe pytanie.... A może ktoś tutaj gra w planszówki? :-D W tzw. nowoczesne planszówki?
Odgrzeję kotleta:-) Jak ktoś lubi COD4 MW to zapraszam na Serwer PARANOICY[HARD]PL.
Wersja standard: 87.105.248.1
KillHouse: 87.105.248.1:28962
Broadcast:87.105.248.1:28961
SZEREGOWY[PL]
Kiedyś tu była stopka:-)
Sie ma WaldekA
Spoko poszukam cie tam , jak masz xfire to poszukaj dzygit i wysli zaporoszenie to cie dodam i wtedy głos + każdy serwer widać na którym grasz.
Moze być ciekawie jak ping będzie ok powyżej 120 nie gram bo to już LAG.
mam tu paru kolesi z Dublina i okolic i tniemy codziennie jakiś meczyk
Pozdrawiam Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
witam
w cod4 singla nie odpaliłem nawet to mnie nie kreci strzelanie do kompa, online to jest zabawa spróbuj.
mam propozycje zainstalujcie xfire dobry komunikator i pokazuje gdzie znajomi graja , można się wbić za każdym razem i jest opcja voice czat.
Wygoda i nie trza klepać ip lub szukać sie po sieci nie wiadomo gdzie jest free na www.xfire.com
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 08-12-2008 o 19:26
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Szukam gry/programu, którego nazwy niestety nie pamiętam, może mi pomożecie.
Chodziło o symulację ewolucji gatunków. Była to aplikacja windowsa. Prostą grafiką były przedstawiane lądy i morza, tworzyło się gatunek określając jego parametry np. smakowitość dla innych gatunków itp. Uruchamiała się symulację i sprawdzało jak gatunek rozprzestrzenia się na mapce. W każdym momencie można było dodać nowe gatunki zjadające poprzednie. Gra ta była chyba dołączona do którejś z płyt pcworlda i za nic nie mogę jej znaleźć w sieci.