Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: [ziggy] downhill

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziggy Zobacz posta
    nie rozumiem pytania? to tak jakbym sie ciebie zapytal po co umieszczasz swoje zdjecia w internecie, na portalach o sztuce itp.?
    Sens umieszczanie zdjec w internecie jest rozny... pamiatkowo, obrazowo, pod krytyke, by sie pochwalic itd itp.

Ty zamiesciles zdjecie proszac o ocene, czyli mozna zrozumiec "pod krytyke" . Nastepnie gdy takowa krytyke otrzymujesz to ja odrzucasz mowiac "zdjecie wyszlo tak jak chcialem i takie mi sie podoba" ... czyli tak naprawde zamiesciles je "by sie pochwalic" a nie "pod krytyke" . Czyli powinienes przy zdjeciu napisac "milego ogladania" a nie "prosze o ocene" , bo to wtedy sugeruje ze zamieszczone zdjecie sie autorowi podoba takie jakie jest i nie ma ochoty sie poprawiac na przyszlosc.

ziggy
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ty zamiesciles zdjecie proszac o ocene, czyli mozna zrozumiec "pod krytyke" .
    zgadza sie

Nastepnie gdy takowa krytyke otrzymujesz to ja odrzucasz mowiac "zdjecie wyszlo tak jak chcialem i takie mi sie podoba" ... czyli tak naprawde zamiesciles je "by sie pochwalic" a nie "pod krytyke" .
    ojojoj, gdzie ja napisalem ze zdjecie mi sie podoba? chcialem tylko uslyszec od was opinie o tym zdjeciu

poza tym ja zadnej krytyki nie odrzucam tylko tlumacze, ze chcialem uzyskac efekt rozmazania obiektu popularnie zwanym efektem "ruchu"

Czyli powinienes przy zdjeciu napisac "milego ogladania" a nie "prosze o ocene" , bo to wtedy sugeruje ze zamieszczone zdjecie sie autorowi podoba takie jakie jest i nie ma ochoty sie poprawiac na przyszlosc.
    chyba w twoim przypadku tak jest, ze zamieszczasz zdjecie i nie chcesz sie poprawiac, ja takich faz nie mam

wyraznie napisalem w pierwszym swoim poscie "prosze o OCENE"

pozdrawiam

Moze jemu chodziło o ocene ale ze strony technicznej, nie czy zdiecie samo w sobie jest ładne tylko czy dobrze wykonane? moze autor nam to wyjaśni
    b. chetnie wyjasnie, chodzilo mi o to "czy zdjecie samo w sobiejest ladne"
    Ostatnio edytowane przez ziggy ; 29-09-2006 o 14:20 Powód: odp

Uprawnienia umieszczania postów