Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: [ziggy] downhill

Coś już napisał Awatar ciri
    Miasto
    k. Krakowa

Domyślnie

Nie znam sie na zdięciach sportowych, ale to mi sie podoba, masz racje z tym podawaniem linkow, bo dlaczego miałbys kogoś nasladowac i mysle że robiąc to zdięcie wcale nie myslałes o tym żeby być orginalnym, po prostu robiłes bo to lubisz-jak my wszyscy-mam nadzieje. pozd. i czekam na kolejne.
    20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42
    www.fotomargarita.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziggy Zobacz posta
    chodzilo mi o uzyskanie takowego efektu jaki widoczny jest na zdjeciu
    Skoro uzyskales taki efekt o jaki ci chodzilo to po co prosisz o szczera ocene zdjecia?

Przy takim podejsciu jakakolwiek szczera ocena niezgodna z twoja samoocena bedzie przez ciebie zle odbierana...

ziggy
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Skoro uzyskales taki efekt o jaki ci chodzilo to po co prosisz o szczera ocene zdjecia?
    nie rozumiem pytania? to tak jakbym sie ciebie zapytal po co umieszczasz swoje zdjecia w internecie, na portalach o sztuce itp.?

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

proste zeby sie troszke przylansować w społeczenstwie
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Przy takim podejsciu jakakolwiek szczera ocena niezgodna z twoja samoocena bedzie przez ciebie zle odbierana...
    nie rozumiem pytania? to tak jakbym sie ciebie zapytal po co umieszczasz swoje zdjecia w internecie, na portalach o sztuce itp.?
    Obaj macie racje z tym, ze Tobie ziggy chodzilo nie o ocene a czy sie podoba!
    z pozdrowieniami "69"

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sens umieszczanie zdjec w internecie jest rozny... pamiatkowo, obrazowo, pod krytyke, by sie pochwalic itd itp.

Ty zamiesciles zdjecie proszac o ocene, czyli mozna zrozumiec "pod krytyke" . Nastepnie gdy takowa krytyke otrzymujesz to ja odrzucasz mowiac "zdjecie wyszlo tak jak chcialem i takie mi sie podoba" ... czyli tak naprawde zamiesciles je "by sie pochwalic" a nie "pod krytyke" . Czyli powinienes przy zdjeciu napisac "milego ogladania" a nie "prosze o ocene" , bo to wtedy sugeruje ze zamieszczone zdjecie sie autorowi podoba takie jakie jest i nie ma ochoty sie poprawiac na przyszlosc.

Coś już napisał Awatar ciri
    Miasto
    k. Krakowa

Domyślnie

Moze jemu chodziło o ocene ale ze strony technicznej, nie czy zdiecie samo w sobie jest ładne tylko czy dobrze wykonane? moze autor nam to wyjaśni
    20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42
    www.fotomargarita.com

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ciri Zobacz posta
    Moze jemu chodziło o ocene ale ze strony technicznej, nie czy zdiecie samo w sobie jest ładne tylko czy dobrze wykonane? moze autor nam to wyjaśni
    Napisal jaki efekt chcial osiagnac i ze go osiagnal. Efekt takiego "poruszenia" to wlasnie kwestia techniczna a nie artystyczna.

ziggy
    Guest

Domyślnie

Ty zamiesciles zdjecie proszac o ocene, czyli mozna zrozumiec "pod krytyke" .
    zgadza sie

Nastepnie gdy takowa krytyke otrzymujesz to ja odrzucasz mowiac "zdjecie wyszlo tak jak chcialem i takie mi sie podoba" ... czyli tak naprawde zamiesciles je "by sie pochwalic" a nie "pod krytyke" .
    ojojoj, gdzie ja napisalem ze zdjecie mi sie podoba? chcialem tylko uslyszec od was opinie o tym zdjeciu

poza tym ja zadnej krytyki nie odrzucam tylko tlumacze, ze chcialem uzyskac efekt rozmazania obiektu popularnie zwanym efektem "ruchu"

Czyli powinienes przy zdjeciu napisac "milego ogladania" a nie "prosze o ocene" , bo to wtedy sugeruje ze zamieszczone zdjecie sie autorowi podoba takie jakie jest i nie ma ochoty sie poprawiac na przyszlosc.
    chyba w twoim przypadku tak jest, ze zamieszczasz zdjecie i nie chcesz sie poprawiac, ja takich faz nie mam

wyraznie napisalem w pierwszym swoim poscie "prosze o OCENE"

pozdrawiam

b. chetnie wyjasnie, chodzilo mi o to "czy zdjecie samo w sobiejest ladne"
    Ostatnio edytowane przez ziggy ; 29-09-2006 o 14:20 Powód: odp

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów