prosze o szczera ocene zdjecia.
pozdrawiam
prosze o szczera ocene zdjecia.
pozdrawiam
Bardzo mie ciekawi co pisze na zółtej taśmie, ale nie da się odczytać bo jest poruszone :/
wydaje mi sie ze byloby lepsze gdyby drzewa, tasma i caly statyczny plan byly zamrozone, ostre i nieporuszone, natomiast downhillowiec z rowerem wlasnie taki poruszony mydlany co oddaje dynamike tego sportu
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Nawet przy zalozeniu idealnie statycznego tła, dalbym krotszy czas, aby rozmycie downhillowca bylo nieco mniejsze. A tak poza tym - moze lepiej byloby panoramowac? (tak teoretyzuje, nigdy nie zabieralem sie za tego typu praktyki)
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
dzieki za komenatrze
na tasmie jest napisane "author"![]()
Zakup kila gazet downhillowych, zobacz które (jaki typ) zdjęcia Ci sie podobają i spróbuj uzyskać taki efekt ...na oryginalnosc przyjdzie czas
http://www.freestyle.pl/downhill/galeria.html tutaj jest kilka moich z tego roku - odrazu mowie ze raczej nie foce downhillu.
Moje zdjęcia
RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)
proponuję pooglądać zdjęcia np. tutaj http://www.sportsart.pl/
ja robilem zdjecia na downhillu pierwszy raz w zyciu i chodzilo mi o uzyskanie takowego efektu jaki widoczny jest na zdjeciu, nie mialem na celu na nikim sie wzorowac a wklejanie linkow do stron ze zdjeciami z downhillu chyba nie ma sensu
pozdrawiam
Skoro chodziło Ci o uzykanie dokładnie takiego efektu jak na zdjeciu powyzej to mogę tylko powiedziec ze niestety zupełnie mi sie taki efekt nie podoba
Moje zdjęcia
RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)